Alekos Fassianos Estate: Τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά!

19:30 14/5/2022 - Πηγή: iPop

Μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά το έργο του σπουδαίου ζωγράφου απ’ το Alekos Fassianos Estate!

Το Alekos Fassianos Estate ξεκίνησε τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά! Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου έως ΣΤ´ Δημοτικού!

Όπως αναφέρει η σελίδα στο Instagram, κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι μαθητές περιηγούνται το σπίτι και το εργαστήριο του Αλέκου Φασιανού και γνωρίζουν πτυχές της ζωής του.

View this
post on Instagram

A post shared by Alekos Fassianos Estate (@alekos.fassianos)

Τα παιδιά εισάγονται με τον πιο ευφάνταστο και θεατρικό τρόπο στον Φασιανικό κόσμο και έρχονται σ’επαφή με την σύγχρονη ελληνική τέχνη.

Καμβάδες, χαρακτικά και λιθογραφίες, αφίσες, κεραμικά, χρηστικά αντικείμενα, έπιπλα, ακόμη και αυτοσχέδια παιχνίδια μαρτυρούν την πολυτάλαντη καλλιτεχνική φύση του Φασιανού σ’ ένα χώρο όπου αυτομάτως λειτουργεί ως το τέλειο σκηνικό της εκπαιδευτικής μας δράσης!

Δες τη σχετική ανάρτηση απ’ το Alekos Fassianos Estate: View this post on Instagram

A post shared by Alekos Fassianos Estate (@alekos.fassianos)

Ο σπουδαίος Έλληνας ζωγράφος έφυγε απ’ τη ζωή τον περασμένο Γενάρη σε ηλικία 87 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική κληρονομία. Τα τρία βασικά θέματα που έμειναν αναλλοίωτα στη διάρκεια της πορείας του: Άνθρωπος, φύση, περιβάλλον.

Για το σύνολο της δουλειάς του έχουν γυριστεί τέσσερις ταινίες για την ελληνική και τη γαλλική τηλεόραση, ενώ κυκλοφορούν μονογραφίες που αναφέρονται στην εικαστική παραγωγή του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Alekos Fassianos Estate: Τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα