5 προϊόντα τεχνολογίας που δεν πρέπει να αγοράσεις την Black Friday

13:02 25/11/2021 - Πηγή: iPop

Μισό λεπτό! Για να άνοιξες αυτό το άρθρο σημαίνει ότι σκοπεύεις να κάνεις αγορές στην Black Friday. Πριν ξεροσταλιάσεις, όμως, πάνω από το laptop σου ψάχνοντας προσφορές και οικονομικά προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις σπίτι σου, θέλω να σου πω τι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση,

να αγοράσεις την Μαύρη Παρασκευή.

Βομβαρδίζεσαι από παντού με διαφημίσεις, έχεις κάνει ήδη λίστα στο μυαλό σου και περιμένεις να φτάσει αυτή η μέρα για να ξεχυθείς στις αγορές ή αν δεν έχεις χρόνο, περιμένεις να κάνεις μία απλή παραγγελία. Τι, όμως, αξίζει πραγματικά και τι όχι; Εμείς θα σε βοηθήσουμε και θα σου εκμυστηρευτούμε σήμερα τι να μην αγοράσεις την Black Friday.

Πότε είναι η Black Friday 2021 και ποιοι είναι οι 5 κανόνες για τις αγορές μας;

Τι να μην αγοράσεις την Black Friday – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις Φορτιστές κινητών, θήκες τηλεφώνων, selfie sticks και άλλα αξεσουάρ

Αυτά τα αξεσουάρ βρίσκονται προς πώληση όλο τον καιρό και μη νομίζεις πως στην Black Friday η διαφορά στην τιμή είναι δραματική, οπότε μην ξοδέψεις χρόνο ούτε για να τα κοιτάξεις.

Ασύρματα ηχεία

Αν και μπορεί να σου φαίνεται τιμή ευκαιρίας, πίστεψέ με δεν είναι. Πράγματι τα ασύρματα ηχεία στην Black Friday βρίσκονται σε πολύ καλή τιμή, αλλά αν παρατηρήσεις στην ίδια τιμή θα τα βρεις κατά τη διάρκεια όλων των εκπτώσεων. Οπότε αν θέλεις τη γνώμη μου, αγόρασε κάτι που δε το βρίσκεις σε οικονομική τιμή εύκολα.

Pexels Tablets

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όταν πρόκειται για tablets εισαγωγικού επιπέδου, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Fire $50 της Amazon. Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από οποιοδήποτε tablet χωρίς επωνυμία που είναι πιθανό να βρεις στην ίδια τιμή. Και η Amazon είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει προσφορές για τη Black Friday οπότε θα το βρεις σίγουρα φθηνότερα.

Οι συμβουλές για την Black Friday που χρειάζεσαι

Υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας

Σίγουρα, θα δείτε μερικούς φορητούς υπολογιστές σε τιμή ευκαιρίας, αλλά τα μοντέλα προηγμένης τεχνολογίας — φορητοί υπολογιστές gaming, συνήθως δεν έχουν μεγάλες μειώσεις την Black Friday.

Οτιδήποτε υπερκαινούργιο

Τα νέα καυτά προϊόντα, είναι ακριβώς αυτό: καυτά και νέα, που σημαίνει ότι θα έχουν μεγάλη ζήτηση. Επομένως, τα καταστήματα έχουν ελάχιστα κίνητρα να μειώσουν τις τιμές τους. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις εδώ και εκεί, αλλά κατά γενικό κανόνα, τα premium προϊόντα δεν έχουν μεγάλες εκπτώσεις τη Black Friday.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 προϊόντα τεχνολογίας που δεν πρέπει να αγοράσεις την Black Friday εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα