Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/11/2021)

10:24 25/11/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/11/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/11/2021),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια για να πραγματοποιήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια μέχρι το μεσημέρι αλλά αργότερα προσέχετε διαφωνίες ή παραλείψεις που μπορεί να σας φέρουν κάποιες απώλειες. Επίσης προσέχετε να μην υπερβάλλετε με έξοδα για την ικανοποίηση σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που θα νιώσετε καλά τις πρώτες πρωϊνές ώρες θα έχετε εντάσεις ,ανατροπές αλλά και πιέσεις  προς το απόγευμα με σπίτι και καριέρα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε δύναμη και αντοχή  μπορεί να κουραστείτε με την εργασία σας ενώ  καλύτερα θα είναι να μην μιλήσετε για κάποια σχέδιά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες με τα οικονομικά σας και κάποιο ίσως φιλικό σας πρόσωπο θα καταφέρετε κάποιοι από εσάς να έχετε εύνοια σε συμφωνίες επαγγελματικές.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας και μοιραστείτε την έντασή σας  ώστε να μην κάνετε ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να βρείτε λύσεις σε νομικά θέματα οικογενειακά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα και μεγάλη ένταση με συνεργάτες ή αρκετή πίεση μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο κάποιοι από εσάς θα έχετε επιτυχία σε συμφωνίες.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με στόχους σας ή με φίλους ωστόσο μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και θα σας κουράσουν αρκετά ψυχολογικά. Αποφύγετε να δώσετε βάση σε πιέσεις που μπορεί να έχετε μέσα από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας ενώ κάποιοι ίσως να βρείτε λύσεις για ένα θέμα οικογενειακό.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/11/2021), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 10ο σας οίκο και παρόλο που θα ευνοηθείτε στην επίλυση κάποιων ζητημάτων δεν θα αποφύγετε εντάσεις και ανατροπές. Ωστόσο κάποιοι από εσάς θα έχετε εύνοια σε μια σημαντική συνεργασία ή πρόταση.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια να κάνετε κάποιες συνεργασίες ωστόσο μπορεί να υπάρξουν παραλείψεις σε έγγραφα ή λεπτομέρειες που μπορεί να μην σας αφήσουν να ολοκληρώσετε  την κατάσταση…

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και ίσως μέσα από την εργασία σας να καταφέρετε να καλύψετε θέματα οικονομικά που θα σας πιέσουν ωστόσο θα είστε αρκετά ευνοημένοι σε μια συνεργασία μέσα με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή μια ομάδα.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και θα υπάρξουν αντιφατικές καταστάσεις σήμερα. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με συνεργασίες και θα έχετε εύνοια ωστόσο κάποιες ανατροπές και διαφωνίες με συνεργάτες ίσως να σας πιέσουν αρκετά.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε δυσκολίες στην εργασία σας ή την καθημερινότητα και κάποιες παρανοήσεις ή παραλείψεις που μπορεί να γίνουν με κάποιο συνεργάτη σας  και να πιεστείτε αρκετά ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε εύνοια σε κάποια σχέδιά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/11/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα