5 χρήσιμες συμβουλές για καθημερινή αποτοξίνωση!

11:54 22/12/2019 - Πηγή: iPop

Αποτοξίνωση δεν χρειάζεστε μόνο όταν o τρόπος ζωής σας είναι αντισυμβατικός στα όρια της παρανομίας! Αν νιώθετε ότι δεν έχετε ενέργεια, ότι εξαντλείστε εύκολα και ότι οι δυνάμεις σας σας εγκαταλείπουν ακόμα κι όταν η μέρα σας δεν είναι γεμάτη υποχρεώσεις, υιοθετήστε στην καθημερινότητά σας τις παρακάτω απλές συνήθειες:

Εντάξτε το πράσινο στη ζωή σας.
Όλη την ενέργεια και τις αντοχές που χρειαζόμαστε κάθε μέρα μπορούν να μας τα εξασφαλίσουν τα πράσινα λαχανικά π.χ. λάχανο, ρόκα, μαρούλι, σέσκουλο, λάχανο και σπανάκι σε σαλάτες,
ελαφρά στον ατμό ή σε smoothie. Φτιάξτε ένα πράσινο smoothie.Πιείτε ζεστό λεμονόνερο.
Με το που ξυπνήσετε, βράστε νερό και στύψτε μισό λεμόνι. Το ζεστό λεμονόνερο θα τονώσει το πεπτικό και το λεμφικό σας σύστημα, συντελώντας στο να απομακρυνθούν οι τοξίνες από το σώμα. Επίσης, βοηθά να αποτοξινωθεί το συκώτι μας, δίνοντας ενέργεια, εξισορροπώντας τις ορμόνες και βελτιώνοντας της χώνεψη.Ακολουθήστε τον κανόνα διατροφής 80:20.
Φρονίστε να τρώτε προσεκτικά σε ποσοστό 80% και επιτρέψτε στον εαυτό να είναι ελεύθερος κατά 20%. Αν ακολουθήσετε μια ρουτίνα υγιεινής διατροφής, με μικρές αλλά προβλεπόμενες ατασθαλίες, το σώμα μας θα δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.Νερό, νερό, νερό.
Προτεινόμενη ποσότητα για τους άνδρες είναι τα 3 λίτρα, δηλαδή 13 ποτήρια/μέρα και για τις γυναίκες 2,2 λίτρα, δηλαδή 9 ποτήρια/μέρα. Ακόμα μια καλή μέθοδος μέτρησης: Αν δεν έχετε ανάγκη να ουρήσετε τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα, απλώς συνεχίστε να πίνετε νερό!Ιδρώστε.
Οι επιστήμονες λένε ότι το σώμα θεραπεύεται (η αποτοξίνωση είναι μια μορφή θεραπείας) 8 φορές γρηγορότερα με την άσκηση. Ο ιδρώτας είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να απελευθερώσουμε τοξίνες.

Το άρθρο 5 χρήσιμες συμβουλές για καθημερινή αποτοξίνωση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα