5 πράγματα που πρέπει να κάνεις τις γιορτές με τον σύντροφό σου!

20:15 21/12/2019 - Πηγή: iPop

Έχουμε μπει ήδη στο κλίμα των γιορτών και σιγά σιγά η χρονιά αυτή τελειώνει. Όμως, έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα με τον σύντροφό σου; 

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι οι αγαπημένες πολλών κι όχι αδίκως. Όλα είναι στολισμένα, λαμπάκια φωτίζουν όλη την πόλη, χριστουγεννιάτικη μουσική ακούγεται στους δρόμους, ζευγάρια περπατάνε χέρι χέρι και η ατμόσφαιρα είναι άκρως γιορτινή.

Και μιας και είναι όλα τόσο όμορφα, δεν πρέπει να περάσεις κι εσύ με τον καλύτερο τρόπο τα Χριστούγεννα

με τον σύντροφό σου; Ειδικά αν είστε και οι δύο λίγο πιο χαλαροί με τη δουλειά, είναι η ευκαιρία να κάνετε πράγματα για τη σχέση σας.

Τι, λοιπόν, μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου;

Βόλτα στην στολισμένη πόλη

Pixabay

Βγείτε μια βόλτα, περπατήστε χέρι χέρι στην στολισμένη πόλη, κάντε μαζί τις χριστουγεννιάτικες αγορές και πιείτε καφέ στην πιο στολισμένη καφετέρια της πόλης. Μην βγείτε βόλτα εκεί που πηγαίνετε συνέχεια, αλλά προτιμήστε μία άλλη περιοχή που δεν έχετε ανακαλύψει μαζί.

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα

Οι μέρες αυτές είναι γιορτινές και κάπως ξεχωριστές. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην περιοριστείτε σε αυτά που κάνετε όλες τις υπόλοιπες μέρες στην καθημερινότητά σας. Κάντε κάτι διαφορετικό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να πάτε στο θέατρο, να μαγειρέψετε μαζί, να ντυθείτε λίγο πιο καλά και να κάνετε αυτά που τόσο καιρό δεν είχατε το χρόνο να κάντε. Μην μένετε στα «πρέπει», αλλά κάντε αυτά που τόσο πολύ θέλετε να κάνετε.

Ταξίδι

Unsplash/@savwalts

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε αυτό το ταξίδι που τόσο πολύ θέλετε να πάτε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί και υπέροχοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα που θα κάνουν τις γιορτές σας ακόμη πιο μαγικές. Αν από την άλλη δεν θέλετε να κάνετε τώρα αυτό το ταξίδι, μια μονοήμερη τουλάχιστον επιβάλλεται. Η Ελλάδα έχει τόσα όμορφα μέρη για να επισκεφθείτε τώρα τις γιορτές και είναι ευκαιρία να ξεφύγετε και λίγο. Αν ο προορισμός που θα διαλέξετε είναι και χιονισμένος, θα περάσετε ακόμα πιο όμορφα!

Μαραθώνιος ταινιών

Κι αν δεν δεις τώρα μια χριστουγεννιάτικη ταινία, πότε θα τη δεις; Αν είστε πραγματικά πολύ κουρασμένοι και δεν έχετε το κουράγιο για πολλές εκδρομές και βόλτες, τότε μην αγχώνεσαι. Μπορείτε κάλλιστα να περάσετε ωραία και μες το σπίτι. Ανάψτε τα λαμπάκια του δέντρου, χαμηλώστε τα φώτα του σπιτιού, φτιάξτε κάτι εύκολο να φάτε ή πάρτε κάτι απ’ έξω, ξαπλώστε αγκαλιά στον καναπέ και δείτε αυτή ή αυτές τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που τόσο πολύ αγαπάτε.

Μιλήστε

EVKENIJ YULKIN/STOCKSY

Στην εποχή που ζούμε, οι άνθρωποι έχουν την τάση να αποξενώνονται πολύ εύκολα και να μην μιλάνε και πολύ στην καθημερινότητά τους. Τώρα που έχετε περισσότερο χρόνο και οι δύο, είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί, να μιλήσετε για ό,τι σας προβληματίζει και ό,τι, ακόμα, σας χαροποιεί. Εκφράστε τα συναισθήματά σας ο ένας στον άλλο και δείξτε την αγάπη σας. Είναι μια τόσο όμορφη περίοδος που κρίμα είναι να μην τη χαρείτε στο έπακρο!

Διάβασε ακόμα:

Κάνε κάθε μέρα αυτήν την ερώτηση στον σύντροφό σου

Photo: Pixabay.com

Το άρθρο 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις τις γιορτές με τον σύντροφό σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα