Ποιος γαλαζοαίματος κρύβεται πίσω απ’ τη στολή του Αϊ- Βασίλη;

11:27 22/12/2019 - Πηγή: iPop

Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έβαλε λευκή γενειάδα και κόκκινη στολή για έναν πολύ όμορφο σκοπό; Τι; Ακόμα το σκέφτεσαι; Δεν φαντάζεσαι ποιος θα το έκανε; Μα φυσικά ο Ο Πρίγκιπας Harry ντύθηκε Αϊ- Βασίλης για έναν υπέροχο σκοπό!

Ο Δούκας του Sussex έβαλε τη χαρακτηριστική λευκή γενειάδα, μεγάλη κοιλιά και κόκκινη στολή, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο video.

To video ξεκινάει με τον Πρίγκιπα Harry να λέει «ho ho ho» σε όλα τα παιδιά

του φιλανθρωπικού ιδρύματος Scotty’s Little Soldiers στη Μεγάλη Βρετανία που βρίσκονται σε πένθος, καθώς έχουν χάσει κάποιον από τους γονείς τους. Το video απευθύνεται σε παιδιά μέχρι 18 χρονών, με στόχο να τα κάνει να χαμογελάσουν έστω και λίγο σ’ αυτές τις γιορτές!

Ο Πρίγκιπας Harry γνωρίζει πολύ καλά πώς νιώθουν αυτά τα παιδιά, καθώς ο ίδιος είχε χάσει τη μητέρα του, την Πριγκίπισσα Diana το 1997.

Όπως λέει ο Πρίγκιπας Harry στο video:

Ναι, το να χάνεις τον γονιό σου, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη συνειδητοποίηση, αλλά βοηθώντας ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα χτίσετε ένα υπέροχο μέλλον, και θα κάνετε φανταστικά Χριστούγεννα!

Ο Πρίγκιπας Harry ντύθηκε Αϊ- Βασίλης για καλό σκοπό:

Θυμίζουμε ότι ο William και ο Harry το 2017, 20 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας τους σ’  ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997, είχαν εκφράσει τη βαθιά λύπη τους για το γεγονός ότι η τελευταία συνομιλία τους ήταν ένα σύντομο τηλεφώνημα από την ίδια στο Παρίσι, το οποίο είχε διακοπεί επειδή έπαιζαν με τους ξαδέλφους τους στο Balmoral, το κτήμα της Βασίλισσας της Σκωτίας.

«Ο Harry και εγώ ήμασταν σε μια απελπιστική βιασύνη για να κλείσουμε το τηλέφωνο και να τα πούμε αργότερα… Αν ήξερα τι θα συνέβαινε δεν θα είχα αυτή τη συμπεριφορά… Αλλά αυτή η τηλεφωνική κλήση βαραίνει πολύ τη συνείδησή μου», είχε πει ο Πρίγκιπας William, ο οποίος ήταν 15 ετών όταν πέθανε η μητέρα του.

Δες ακόμα:

Ed Sheeran και Πρίγκιπας Harry σε ένα video γεμάτο συγκίνηση και δυνατά μηνύματα!

Το άρθρο Ποιος γαλαζοαίματος κρύβεται πίσω απ’ τη στολή του Αϊ- Βασίλη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα