2 πράγματα που δεν ξέρεις για την επιδερμίδα του σώματός σου

21:29 25/6/2019 - Πηγή: iPop

Πόσα πράγματα για την επιδερμίδα του σώματός σου δεν γνωρίζεις; Ειδικά τώρα το Καλοκαίρι που η θερμοκρασία χτυπά κόκκινο, υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να προσέξεις. 

Αλλά πώς θα τα προσέξεις αν δεν γνωρίζεις τα πάντα για την επιδερμίδα του σώματός σου; Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι η κατάλληλη εποχή για να φροντίσεις ΚΑΙ την επιδερμίδα στο σώμα σου. Είναι εκεί διάφανη και επιρρεπής στις υψηλές θερμοκρασίες για να σου θυμίσει ότι έχει ανάγκη από σωστά προϊόντα περιποίησης.

Ο στόχος είναι ένας:

Να έχεις όλο το καλοκαίρι πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα στο σώμα.

Υπάρχουν που λες 2 πράγματα που ίσως να μην ξέρεις για την επιδερμίδα του σώματός σου και θα έπρεπε.

Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν έντονη ξηρότητα και σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας και αφυδάτωση. Πολλές φορές όλο αυτό επιδεινώνεται με σπυράκια σε πλάτη, χέρια κ.α σε συνδυασμό με φραγμένους πόρους. Στην πραγματικότητα μ’ αυτά και μ’ αυτά προσβάλλονται οι φυσικοί προστατευτικοί φραγμοί της επιδερμίδας σου. Οπότε απαιτείται ο καθημερινός καθαρισμός, αλλά και ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος, όπως ακριβώς κάνεις και με το πρόσωπο.Η επιδερμίδα του σώματος σε σχέση με την επιδερμίδα του προσώπου δεν είναι ίδια, αλλά είναι εξίσου ευαίσθητη. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι στο σώμα έχεις λιγότερους σμηγματογόνους αδένες, γι’ αυτό και το πρόβλημα της ξηρότητας (ειδικά στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά και του χειμώνα) είναι πιο έντονο.

Το νου σου όμορφε κόσμε στην καθημερινή και σωστή περιποίηση.

Δες περισσότερα στο beautydiaries.gr…

Το άρθρο 2 πράγματα που δεν ξέρεις για την επιδερμίδα του σώματός σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα