Πώς να μη διαλύσεις τον γάμο σου; Το post που έγινε viral!

16:26 25/6/2019 - Πηγή: iPop

Ο γάμος μπορεί να αποδειχθεί δύσκολος, ενώ και οι δύο άνθρωποι θα πρέπει να εργαστούν σκληρά και να αφοσιωθούν σε αυτόν. Πώς να προστατέψεις τον γάμο σου; Ένας άνδρας χώρισε και δίνει τις πιο αληθινές συμβουλές. Αληθινές γιατί είναι βγαλμένες απ’ τη ζωή. 

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες και χρειάζεται δουλειά για να λειτουργήσουν σωστά. Πώς να προστατέψεις τον γάμο σου; Ένας άνδρας μέσα από ένα post δίνει τις συμβουλές του, τώρα που ξέρει τι έπρεπε να είχε κάνει και δεν έκανε.

Το post έγινε viral με χιλιάδες likes

και shares.

Πώς να προστατέψεις τον γάμο σου;Να βγαίνετε ραντεβού και μετά τον γάμο!

Με τον γάμο δεν σημαίνει πως «έδεσες τον γάιδαρό σου» και δεν πρέπει ποτέ να θεωρείς τη γυναίκα σου δεδομένη. Πάντα να θυμάσαι όλες τις υποσχέσεις που έδωσες όταν της ζήτησες να παντρευτείτε κι εκείνη είπε το «ναι»!

Προστάτεψε τη δική σου καρδιά και τη δική της

Φρόντισε τόσο τη δική σου καρδιά, όσο και τη δική της. Να αγαπάς τον κόσμο, να αγαπάς τον εαυτό σου αλλά να έχεις πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου για τη γυναίκα σου. Μην αφήσεις κανέναν να σου «κλέψει» αυτή τη θέση. Είναι δική της.

Να την ερωτεύεσαι ξανά και ξανά

Οι άνθρωποι αλλάζουν, ποτέ δεν μένουν ίδιοι κι εσύ δεν είσαι η εξαίρεση. Και οι δύο είστε διαφορετικοί από τη μέρα που παντρευτήκατε και θα είστε διαφορετικοί σε 5 χρόνια από ότι είστε σήμερα. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες αλλά πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ερωτεύεστε ξανά και ξανά.

Μην προσπαθήσεις να την αλλάξει

Το «καθήκον» σου είναι να την αγαπάς όπως είναι. Κι αν εκείνη αλλάξει, εσύ πρέπει να την αποδεχτείς για αυτό που είναι. Μην προσπαθήσεις να αλλάξεις αυτό που εκείνη επέλεξε να γίνει.

Να βλέπεις την ομορφιά πάνω της κάθε μέρα

Επικεντρώσου σε πράγματα που αγαπάς σε εκείνη και αυτά τα πράγματα θα σε κάνουν να νιώθεις πιο γεμάτος. Κάθε μέρα επικεντρώσου σε αυτά που αγαπάς πάνω της κι έτσι θα γεμίσεις με αγάπη. Δεν πρέπει στιγμή να αμφιβάλλεις για το αν έκανες τη σωστή επιλογή κι αν είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που είσαι δίπλα της.

Ποτέ μην την κατηγορήσεις για τα αρνητικά σου συναισθήματα

Είναι τα δικά σου συναισθήματα και πρέπει να τα διαχειριστείς. Επειδή κάτι έγινε στη δουλειά, κάτι έγινε με τους φίλους σου, δεν σημαίνει πως εκείνη φταίει και δεν χρειάζεται να είναι εκείνη αποδέκτης των αρνητικών σου συναισθημάτων.

Προσπάθησε να το διαχειριστείς και ζήτα τη συμβουλή της.

Μείνε… «ανόητος»

Μην παίρνεις τη ζωή πολύ σοβαρά! Να θυμάσαι πως πρέπει να είσαι χαλαρός, να γελάς και να την κάνεις κι εκείνη να γελά. Αν δεν τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά, τότε η ζωή θα κυλήσει πιο ομαλά και τα προβλήματά σας θα λυθούν πιο εύκολα!

Το άρθρο Πώς να μη διαλύσεις τον γάμο σου; Το post που έγινε viral! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα