Αυτοί είναι οι 4 Έλληνες φιναλίστ του Survivor 2019!

19:29 25/6/2019 - Πηγή: iPop

Μετά το πέρας του επεισοδίου της Δευτέρας 24 Ιουνίου ανακοινώθηκαν και επισήμως οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor. Αυτοί θα βρεθούν στην Ελλάδα για να διεκδικήσουν τη θέση του νικητή του Survivor 2019.

Όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό, φέτος θα υπάρξουν δύο νικητές στο παιχνίδι, ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος. Το βράδυ, μάλιστα, της Δευτέρας

μάθαμε και ποιοι θα είναι οι Έλληνες φιναλίστ του Survivor. Αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς της Αθήνας είναι τέσσερις και αποτελούνται και από την άσπρη και από τη μαύρη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ήταν ο δεύτερος γύρος μιας ακόμα ασυλίας στο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης. Το πρώτο γύρο είχε κερδίσει η άσπρη ομάδα, τον δεύτερο κέρδισε η μαύρη ομάδα και η ασυλία κρίθηκε από τον τρίτο γύρο, τον οποίο κατάφερε με κόπο να κερδίσει η άσπρη ομάδα. Αυτό οδήγησε τη μαύρη ομάδα να χάσει έναν ακόμα παίκτη της.

Οι εναπομείναντες Έλληνες της ομάδας αυτής ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Η Κατερίνα Δαλάκα είχε ήδη προκριθεί στους τελικούς της Αθήνας από τον αγώνα των συμβόλων. Συνεπώς, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Δήμητρα και ο Παναγιώτης.

Δυστυχώς για αυτόν, ο Παναγιώτης ήταν σε πιο χαμηλή θέση στην κατάταξη του κοινού και συνεπώς αποχώρησε από το παιχνίδι.

Έτσι, την τελική τετράδα απαρτίζουν τρεις γυναίκες και ένας άνδρας και πιο συγκεκριμένα οι φιναλίστ του Survivor είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Δήμητρα Βαμβακούση, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Νίκος Κοσμάς.

Όσον αφορά τους Τούρκους φιναλίστ, θα είναι τέσσερις και αυτοί μεταξύ των Εμρέ, Γιουσούφ, Σεντά, Οκάι και Μπόρα.

Το άρθρο Αυτοί είναι οι 4 Έλληνες φιναλίστ του Survivor 2019! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα