«Άδειασαν» τους δρόμους για τη μεταφορά νεογέννητου στη Θεσσαλονίκη

18:23 25/6/2019 - Πηγή: iPop

Για τη μεταφορά νεογέννητου στη Θεσσαλονίκη απ΄την Κατερίνη έγινε αγώνας δρόμου, καθώς η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Άδειασαν» οι δρόμοι για τη μεταφορά νεογέννητου στη Θεσσαλονίκη απ’ την Κατερίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iPop.gr, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα ασθενοφόρο πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ το συνόδευαν μπροστά και πίσω αρκετές μηχανές της αστυνομίας ώστε να κλείσουν το δρόμο.

Τι ακριβώς συνέβη; Το νεογέννητο έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και γι΄αυτό μεσολάβησαν όλα τα μέσα κι έγινε ό,τι ήταν δυνατό.

Όπως αναφέρει το voria.gr το νεογνό γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Κατερίνη και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη μονάδα νεογνών του Ιπποκρατείου νοσοκομείου λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη το νεογέννητο, ενώ υπήρξε συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ ώστε το ασθενοφόρο να φθάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη και τι επιπλοκές δημιουργήθηκαν. Παράλληλα, άγνωστη παραμένει η κατάσταση του νεογέννητου.

Το iPop.gr θα σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις. 

Το άρθρο «Άδειασαν» τους δρόμους για τη μεταφορά νεογέννητου στη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα