Στον τελικό των βραβείων Δημόσιας Διοίκησης

09:29 4/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον μεγάλο τελικό των βραβείων δημόσιας διοίκησης που θα γίνει το Νοέμβριο στο Μάαστριχτ, επιλέγει μετά από αυστηρή αξιολόγηση η Περιφέρεια Κρήτης, με τις καινοτόμες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Για πρώτη φορά η χώρα μας καταφέρνει να είναι στην τελική αξιολόγηση στο Μάαστριχτ, με συνυποψήφιες τις Περιφέρειες, Καταλονίας από την Ισπανία, της Φλαμανδίας από το Βέλγιο και Σάλτσμπουργκ από την Αυστρία.
Η ανακοίνωση της επιτυχίας στο προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών, έγινε από τον περιφερειάρχη

Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, που επισκέφθηκε την υπηρεσία μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη, και τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας, Νίκο Ραπτάκη.
Όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης, μιλώντας στο προσωπικό, η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους «που μοιράστηκαν μαζί μας το όραμα για μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση, που εργάστηκαν με μεθοδικότητα, εργατικότητα και σήμερα επιβραβεύονται με την μεγαλύτερη διάκριση στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση, και με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο σας για την διάκριση αυτή ανάμεσα σε 150 Περιφέρειες της Ευρώπης, από κοινού οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε».
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, αναφέροντας το προσωπικό της διεύθυνσης, τους συμμετέχοντες-εργαζόμενους στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, καθώς και το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ.
Εξάλλου όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημόσιας Διοίκησης, η Περιφέρεια Κρήτης αξιολογήθηκε και διακρίνεται για το τεράστιο άλμα που έχει επιτελέσει στον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα