Καβάλα: Να στηριχθεί η υποψηφιότητά του για την ΕΠΟ ζητά ο Γ.Καλαντζής

14:29 10/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ήταν τιμητική στο πρόσωπό μου, η πρόταση των δέκα Ενώσεων για να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ε.Π.Ο.» ανέφερε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι (Πέμπτη) στην Καβάλα.

Αισθανόμενος την ανάγκη να ξεκαθαρίσει την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, υπενθύμισε ότι έχει ασχοληθεί στο παρελθόν μέσα από διοικητικές θέσεις στον ΑΟΚ και τον Ηρακλή

Καβάλας, ενώ με την ιδιότητα του Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης στάθηκε κοντά στο ποδόσφαιρο.
Εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι η Ε.Π.Σ. Καβάλας δεν υποστήριξε την υποψηφιότητά του, καλώντας τη διοίκηση να επαναπροσδιορίσει τη θέση της. «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΣΚ να μην ψηφίσει τον Καβαλιώτη υποψήφιο» είπε χαρακτηριστικά. Να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, ζήτησε ο κ.Καλαντζής και από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ). Υποστήριξε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι για την προεδρία της ΕΠΟ υπάρχουν δύο υποψηφιότητες από την Βόρεια Ελλάδα.
Τέλος, ανέφερε ότι στόχος του είναι να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, «το υγιές ποδόσφαιρο» όπως είπε, μέσα και από τις προσβάσεις που απέκτησε στο εξωτερικό από την πολύχρονη πολιτική του δράση.
Σε ερώτηση αν η ενασχόλησή του με τα διοικητικά της ΕΠΟ διαφοροποιεί τους πολιτικούς του στόχους, απάντησε ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα