Ψάχνουν για τον πυρομανή στην Πάτρα

14:01 10/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ και δικύκλων έχει γίνει πυρομανής στην Πάτρα. Εννέα περιστατικά έχουν σημειωθεί μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που βάζουν φωτιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα. Ήδη, μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί εννέα εμπρηστικές επιθέσεις με τους πολίτες να ανησυχούν για τις ιδιοκτησίες τους και τον άγνωστο που «χτυπά» προκλητικά.

Μέχρι στιγμής

έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές υπόπτων . Αρχικά είχε συλληφθεί ένα νεαρό άτομο το οποίο όμως αθωώθηκε προχθές από το δικαστήριο. Αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν σκιαγραφήσει ,από κάμερες ασφαλείας, το προφίλ του πυρομανούς ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του.

Εικάζεται πως επειδή έχουν σημειωθεί αρκετά τέτοια περιστατικά ο δράστης δεν είναι μόνο ένας. Δεν αποκλείεται ,δηλαδή ,να πρόκειται για συμμορία νεαρών που έχουν επιδοθεί σε ένα «παιχνίδι» γι΄αυτούς το οποίο όμως έχει μετατραπεί σε «εφιάλτη» για τους ιδιοκτήτες.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψάχνουν, Πάτρα,psachnoun, patra