ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

02:34 27/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 36ο και 37ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που

τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 36ο

Η Ντιάνα ανακοινώνει στις αδελφές της ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Σαλβαδόρ και αναλαμβάνει τη νέα της θέση ως διευθύντρια των Υφασμάτων Σίλβα. Την ίδια στιγμή, ο Ροδόλφο θυμώνει με την Μπιάνκα που είπε στη δόνα Ντολόρες ότι στο εργοστάσιο διακινείται παράνομα όπιο. Ο Χιλάριο ζητάει τελικά την Ελίσα σε γάμο και ο δον Ρικάρντο δίνει τη συγκατάθεσή του. Η Φραντζέσκα και ο Γκαμπριέλ είναι αποφασισμένοι να διαφύγουν στο εξωτερικό, όμως τίποτα δεν πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει.

Eπεισόδιο 37ο

Η είδηση της σύλληψης της Φραντζέσκα και του Γκαμπριέλ κινητοποιεί άμεσα τις υπόλοιπες Σίλβα να βοηθήσουν την αδελφή τους. Η αναγγελία του εξωφρενικού γάμου της Ελίσα με τον Χιλάριο, επισκιάζεται απ’ αυτό το δραματικό γεγονός.
Το εργοστάσιο, λόγω της κακής διαχείρισης του δον Ρικάρντο, έρχεται αντιμέτωπο με την καταστροφή, καθώς χάνει την πλειονότητα των πελατών του. Η Ντιάνα αγωνίζεται με κάθε μέσο να ανατρέψει αυτή την εξέλιξη, ενώ ο Σαλβαδόρ ασχολείται με τη διοργάνωση του πάρτι για τον αρραβώνα του με την Ντιάνα.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα