Μηνύματα ανθρωπιάς από τις ακαδημίες στις Σέρρες

01:07 27/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα κατά της φτώχειας και της πείνας έστειλαν σήμερα 750 παιδιά από 18 ακαδημίες ποδοσφαίρου στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Ένα τουρνουά, το φετινό ήταν το 4ο κατά της φτώχειας και της πείνας, που έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο προσελκύει ακαδημίες από ολόκληρη την Ελλάδα. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ

και της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης, μία ακαδημία από τη Βουλγαρία και 14 ακαδημίες του Νομού Σερρών (Πανσερραϊκός, Αετοί Σερρών, Sport Village, Ηράκλειας, Λευκώνα, Νεοχωρίου, Νέου Σουλίου, Σιδηροκάστρου, Σέρρες 85, Παναθλητικού, Α.Ε. Νιγρίτας, Α.Ο. Νιγρίτας, Χριστός και Σκουτάρεως). Οι 18 ακαδημίες συμμετείχαν με 50 τμήματα τους και συνολικά έγιναν 54 αγώνες.

Ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης βραβεύει τον Στέλιο Γιαννακόπουλο

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική ομάδα Στέλιος Γιαννακόπουλος που εντυπωσίασε με την απλότητα του, την αγάπη του για τα παιδιά και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Ο Stelios (όπως το αποκαλούσαν στη Μπόλτον) ζήτησε από τα παιδιά να κυνηγήσουν το όνειρο τους στο ποδόσφαιρο ενώ για δύο και πλέον ώρες υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα. Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης και ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Κώστας Βότσης βράβευσαν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βράβευση του Στέλιου Γιαννακόπουλου και από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Σερρών Κώστα Βότση

«Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο της κοινωνίας μας, είναι το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τονίζοντας: «εύχομαι μέσα από την καρδιά μου από αυτές τις ακαδημίες να βγούνε οι παίκτες που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες και πάνω από όλα θα ήθελα όλο και περισσότερα παιδιά να ασχολούνται σε όλη τους τη ζωή με τον αθλητισμό γιατί είναι ότι καλύτερο μπορούν να κάνουν στον εαυτό τους».

Κώστας Καραμανλής, Τάσος Αναστασιάδης, Γιώργος Σιδέρης, Αθανάσιος Μασλαρινός, Χρήστος Φούρναρης και εκπρόσωπος της τοπικής εκκλησίας και της αστυνομίας

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Πανσερραϊκού Νίκος Αβραμάκης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Το τουρνουά έχει γίνει θεσμός. Φέτος έχουμε ρεκόρ συμμετοχών. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες ακαδημίες εκφράζουν την επιθυμία να πάρουν μέρος στο τουρνουά».

Τα παιδιά της ακαδημίας του Πανσερραϊκού

Αξίζει να τονίσουμε ότι η «ψυχή» του τουρνουά όσον αφορά τα κοινωνικά του μηνύματα και τον ρόλο του στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για σημαντικά θέματα είναι η κ. Καίτη Εμμανουηλίδου.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης απηύθυνε χαιρετισμό

Χαιρετισμό απηύθυνε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης που παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης του τουρνουά με τον συνεργάτη του Τάσο Αποστολόπουλο και τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γκούρτσα, Στέργιο Καψάλη και Βασίλη Κασίμη. Με το Στέλιο Γιαννακόπουλο είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Κωνσταντίνος Νικόλτσιος και ο διευθύνων σύμβουλος Άκης Τρέντσιος που προσκάλεσαν τον πρωταθλητή Ευρώπης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βραβεύει τον υπεύθυνο της ακαδημίας Σέρρες 85 Οδυσσέα Δαρνάκα (που ως δημοσιογράφος για πολλά χρόνια κάλυπτε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού)

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βράβευσε τους προπονητές και τους μικρούς ποδοσφαιριστές των συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά ενώ οι γονείς των παιδιών παρακολούθησαν με καμάρι τα… κατορθώματα τους στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με τον καλό του φίλο Γιώργο Τσιφούτη, ο γιατρός Τάσος Αναστασιάδης και ο Τσιφούτης τζούνιορΟ Λεοντόκαρδος έδωσε το δικό του σόουΟ Στέλιος Γιαννακόπουλος υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφαΟ Κωνσταντίνος Νικόλτσιος και ο Άκης Τρέντσιος προσκάλεσαν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στο παιχνίδι της ομάδαςΟ Στέλιος Γιαννακόπουλος εντυπωσίασε με την αγάπη του για τα μικρά παιδιάΟ πρόεδρος του Πανσερραϊκού Κωνσταντίνος Νικόλτσιος και ο διευθύνων σύμβουλος Άκης Τρέντσιος παρακολούθησαν παιχνίδια του τουρνουά
Keywords
Τυχαία Θέματα