Ανατροπή με ψυχή λεόντων

21:52 26/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ένατη φετινή του νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα για την 23η αγωνιστική της Football league.

Μια νίκη που ήρθε μετά από κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του Πανσερραϊκού που παίζοντας με πάθος στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 του πρώτου μέρους και να κάνουν τον Παναγιώτη Διλμπέρη να πει στη συνέντευξη τύπου «γουστάρω αυτά τα παιδιά» τη μέρα που συμπλήρωσε 100 παιχνίδια σε πάγκους ομάδων στη Β εθνική.

Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού
κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Για να γίνει το 0-1 σε 2-1 και να πάρουν οι γηπεδούχοι τη νίκη στο 88ο χρειάστηκε πάθος και δύναμη από τους «κόκκινους» που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο σαν «λιοντάρια», ρίσκο από τον Παναγιώτη Διλμπέρη που έβαλε στο παιχνίδι όσους επιθετικογενείς παίκτες είχε στον πάγκο του και η ικανότητα του Δημήτρη Γκούρτσα να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό.

Το πρωί είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία το τουρνουά των ακαδημιών του Πανσερραϊκού

Η αλήθεια είναι ότι οι προσθήκες του Ιανουαρίου δυνάμωσαν την ομάδα, με τον Μποιβόγιε Ρίστιτς να είναι εγγύηση στο τέρμα, τον Βασίλη Γαβριηλίδη να κάνει πολλά χιλιόμετρα και να δίνει την ασίστ σήμερα στο γκολ, τον Δημήτρη Γκούρτσα να έχει το εύκολο τέρμα και το ένστικτο του σκόρερ και τον Στέλιο Πόζογλου να δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα το σημερινό παιχνίδι είχε μια αναγκαστική αλλαγή για τους «κόκκινους» πριν τη σέντρα αφού στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο Χρήστος Ρούτσης αλλά λόγω τραυματισμού έμεινε στον πάγκο.

Ποιος είδε τον… Παναγιώτη Διλμπέρη και δεν τον φοβήθηκε

Το φιλμ του αγώνα:

26ο Ο Κώστας Χατζής με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρίστιτς με τους Σερραίους να διαμαρτύρονται δίκαια ότι η φάση ξεκίνησε από παίκτη που ήταν σε θέση οφσάιντ (0-1).

«Το οφσάιντ δεν το είδες;» λέει ο Ανδρέας Σαββίδης

38ο Κεφαλιά του Γκέσιου, μπλόκαρε τη μπάλα ο Ρίστιτς.

47ο Σουτ του Γαβριηλίδη, μπλόκαρε ο Γιακουμής.

50ο Σουτ του Πόζογλου, ο Γιακουμής έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Ο Ουνγιαλίδης διώχνει πάνω από τη γραμμή μετά την κεφαλιά του Παπατζίκου

64ο Εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου από τα δεξιά, ο Αλέξανδρος Παπατζίκος έκανε την κεφαλιά αλλά από πάνω από τη γραμμή της εστία της ομάδας του έδιωξε τη μπάλα ο Ουνγιαλίδης.

74ο Μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Αγροτικού Αστέρα, ο Βαγγέλης Γκότοβος έδιωξε τη μπάλα με τα χέρια, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι κι έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των φιλοξενουμένων.

78ο ΓΚΟΛ! Ο Δημήτρης Γκούρτσας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1.

Τα πανηγύρια για τα γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα

81ο Σουτ του Πάλλα, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ρίστιτς.

82ο Σουτ του Μέρντοβιτς η μπάλα πέρασε άουτ.


88ο ΓΚΟΛ! Ο Γαβριηλίδης έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Δημήτρη Γκούρτσα που με το ένστικτο του μεγάλου σκόρερ έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικόλτσιος συζητά με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και δίπλα ο Γιώργος Τσιφούτης

Πανσερραϊκός (Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς(74ο λ.τ. Τσούτσης), Καψάλης(60ο Κανούλας), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Φούσου, Σιάκκας, Τσιμίκας, Γαβριηλίδης, Κάκκο(46ο Πόζογλου), Γκούρτσας

Αγροτικός Αστέρας (Ν. Καραμπετάκης): Γιακουμής, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Θεοδωρίδης(62ο Φιλίπε), Βουτσιάς(36ο λ.τ. Πάλλας), Μέρντοβιτς, Γκέσιος(80ο Έππας)

Η ενδεκάδα του Αγροτικού Αστέρα

Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας)

Βοηθοί: Θεοδώρου (Πιερίας), Καμπερίδης (Καβάλας)

4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

«Μην νευριάζεις θα κερδίσουμε»… λέει ο Παναγιώτης Διλμπέρης στον Ραντιβόγιε Ρίστιτς

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Γουστάρω τους παίκτες μου»

Για το πάθος των παικτών του που έφερε και την ανατροπή στο σκορ μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Νίκο Καραμπετάκη για τα καλά του λόγια είπε:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια πρώτα από όλα στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, διότι κλήθηκαν να παίξουν μέσα σε λίγες μέρες το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι και ήταν εμφανέστατη η κούραση που είχαν και βέβαια η ζέστη ενώ αμέσως μετά θα πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους δικούς μου ποδοσφαιριστές και όταν γυρίζεις ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο με πολύ ποιότητα, με αυτοματισμούς, με σαφές αγωνιστικό πλάνο και είσαι πίσω στο σκορ για τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο συγχαρητήρια μπορείς να τους δώσεις. Θα σας πω αυτό που τους είπα και μέσα στα αποδυτήρια, ένα μεγάλο μυστικό που αφορά τους προπονητές και την παρουσία τους στους πάγκους είναι να γουστάρεις την ομάδα σου κι εγώ αυτά τα παιδιά τα γουστάρω πολύ. Θα τους δίνω συνέχεια συγχαρητήρια και θα είμαι θιασώτης σε ότι κι αν κάνουν. Συνεχίζουμε και θέλουμε να βάλουμε ποιο υψηλούς στόχους και ταυτόχρονα θα αρχίσουμε σιγά σιγά να δοκιμάζουμε κι άλλα παιδιά τα οποία έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες και θα πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους».

«Εκεί θα μπούνε τα γκολ του Πανσερραϊκού» λέει στον φίλο του Γιώργο Τσιφούτη ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

-Για το ρίσκο που πήρε στο δεύτερο ημίχρονο είπε:

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε σε τακτικά ζητήματα γιατί εγώ έχω παράπονα. Κάτι προσπαθήσαμε να κάνουμε, γυρίσαμε με τρεις πίσω, ξεκινήσαμε με έναν τραυματισμό από τα αποδυτήρια, σχεδόν όλες οι αλλαγές μας ήταν αναγκαστικές, εγώ θα σταθώ περισσότερο στο πάθος. Όταν είσαι τόσο πολύ κουρασμένος και πασχίζεις τόσο πολύ και θέλεις τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Μετά έρχεται η τακτική, η τεχνική και όλα τα άλλα»

-Για την συμπλήρωση 100 αγώνων στη Β εθνική στον πάγκο του Πανσερραϊκού είπε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ Το Θεό που με αξιώνει κι εδώ και επτά χρόνια να δουλεύω συνεχώς και μάλιστα που με αξιώνει τώρα και δουλεύω σε μια τόσο ιστορική ομάδα».

Ο Νίκος Καραμπετάκης

Νίκος Καραμπετάκης: «Το πέναλτι άλλαξε τις ισορροπίες»

Για τη φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι μίλησε ο Νίκος Καραμπετάκης στη συνέντευξη τύπου. Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα που έπλεξε το εγκώμιο του Παναγιώτη Διλμπέρη είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που την ομάδα μου την αφήνει με μεγάλη πικρία, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, είχαμε την κατοχή της μπάλας και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Στο σημείο που μας ισοφάρισε ο Πανσερραϊκός υπάρχει καθαρό πέναλτι και δικαίως αποβλήθηκε ο παίκτης μας. Από εκεί και πέρα άλλαξαν οι ισορροπίες, δεν κλειστήκαμε όμως και ίσως αυτό να πληρώσαμε, γιατί ο Πανσερραϊκός μας βρήκε ανοιχτούς και κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό, πήρε τη νίκη και νομίζω ότι πετυχαίνει το μεγάλο του στόχο. Δίπλα μου κάθεται ένας άνθρωπος ο οποίος έχουμε βρεθεί αντίπαλοι από τα ξερά γήπεδα μπορώ να πω και σήμερα κάνει τη 100η συμμετοχή σε πάγκους ως προπονητής, είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ζει για το ποδόσφαιρο, είναι ένας άνθρωπος που στους αντιπάλους προπονητές βάζει δύσκολα, πάντα οι αναμετρήσεις μας είχαν ενδιαφέρον, του εύχομαι τα καλύτερα και να τα χιλιάσει».

Οι γυναίκες προτιμούν τον ΠανσερραϊκόΟ πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικόλτσιος με τον σκόρερ του ΠανσερραϊκούΙκανοποιημένος ο Χρήστος Κοράκης

Φώτογραφίες: eurokinissi.gr (Τσούτσας Λάσκαρης)

Keywords
Τυχαία Θέματα