Αλεξανδρούπολη: Οι επιχειρηματίες της Θράκης απαντούν σε ερωτηματολόγιο του ΟΟΣΑ κατά της διαφθοράς

12:20 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην on line έρευνα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης κατά της διαφθοράς ώστε τα αποτελέσματα που θα διεξαχθούν να προσεγγίζουν όσο το δυνατόν πληρέστερα την Ελληνική πραγματικότητα, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ο Οργανισμός Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης.

«Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα στο οποίο επιδιώξαμε να συμμετέχουμε ως Ομοσπονδία και ως Ελληνικό Εμπόριο, κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι θα πρέπει εφ όσον καταρτίζονται εργαλειοθήκες και εφ όσον αυτά από ένα σημείο και

μετά γίνονται ευαγγέλιο για τις ελληνικές κυβερνήσεις, άρα ήταν χρέος μας να συνεισφέρουμε σε μια τέτοια έρευνα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι, τα στοιχεία τα οποία θα λάβουν οι αναλυτές θα είναι ορθά και θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Οργανισμού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζημιχαήλ πρόκειται για ένα πρόγραμμα αναφορικά με την κατάρτιση της 3ης εργαλειοθήκης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης(ΟΟΣΑ )εφ ενός και αφετέρου την ενίσχυση της ακεραιότητας στο ελληνικό δημόσιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς ,αναφορικά με τον ιδιωτικό τομέα.
Οι επιχειρηματίες της Θράκης θα πρέπει να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα