Με αλυσίδες η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας

12:07 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ημέρα που ξημέρωσε για τη Λάρισα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Η Λάρισα και ολόκληρη η Θεσσαλία, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου και ισχυρού κύματος κακοκαιρίας, ενώ η πόλη βιώνει έναν «ιστορικό χιονιά» με το χιόνι να ξεπερνάει το 20 εκατοστά.

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ξεκαθάρισε ότι πάνω από 20 μηχανήματα, εκτός του δήμου και ιδιωτών, έχουν

ριχθεί στη μάχη για να μείνει το βασικό οδικό δίκτυο της πόλης προσπελάσιμο. «Κινούμαστε με όρους πολιτικής προστασίας και βασικό μας μέλημα είναι να μείνει το κεντρικό οδικό δίκτυο ανοιχτό», ξεκαθάρισε ο κ. Καλογιάννης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι οδηγοί που κινούνται στην πόλη για την δική τους ασφάλεια, καλό θα είναι να έχουν περασμένες αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους.

«Απαιτείται η συνεργασία όλων. Ο Δήμος, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, καταβάλλουν εδώ πέντε 24ωρα υπεράνθρωπες προσπάθειες, στο πλαίσιο του Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας», υπογράμμισε ο δήμαρχος Λαρισαίων.
Τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, εκτελούνται κανονικά και μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας Κέντρο Συντονισμού 2410 614637
Κοινωνικές Υπηρεσίες 2410 626212 & 6970236181 (όλο το 24ώρο)

Keywords
Τυχαία Θέματα