Θάνατος από κασκόλ για 52χρονο αγρότη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘάνατος από κασκόλ για 52χρονο αγρότη Δευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:07

ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο βρήκε ένας 52χρονος αγρότης, όταν τυλίχτηκε το κασκόλ του στο διαφορικό του τρακτέρ! Το θλιβερό συμβάν έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Πρινιά Αγιάς, έξω από τη Λάρισα, την ώρα που ο άτυχος αγρότης εκτελούσε γεωργικές εργασίες με το τρακτέρ στα χωράφια του.

Ολα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι τη στιγμή που το κασκόλ που

φορούσε ο 52χρονος λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή πιάστηκε στο διαφορικό του τρακτέρ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει και να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός του βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την απαιτούμενη νεκροψία - νεκροτομή.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 52χρονου αγρότη έχει συγκλονίσει τόσο την οικογένειά του όσο και τη μικρή κοινωνία του χωριού όπου ζούσε, ενώ έχει δημιουργήσει και πολλά ερωτήματα, τα οποία έως τώρα παραμένουν αναπάντητα. Οι έρευνες για το πώς μπλέχτηκε το κασκόλ στο διαφορικό του τρακτέρ, γεγονός που προκάλεσε τον θάνατο του 52χρονου, συνεχίζονται και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα