Σύννεφα (;) στον γάμο τού Μπογδάνου

SHOWBIZΣύννεφα (;) στον γάμο τού ΜπογδάνουΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 16:10

«Μακάρι να μην μας ματιάσουν» είχε δηλώσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος αμέσως μετά τον γάμο του με την ραδιοφωνική παραγωγό Τζίνα Μοσχολιού, αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε να ξορκίσει το «κακό μάτι».

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου στον Άγιο

Ανδρέα της πλατείας Αμερικής – και νωρίτερα με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Δροσιάς- φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στην κοινή του ζωή, με τις φήμες να επιμένουν πως η κρίση στη σχέση τους ολοένα και βαθαίνει.

«Ο σύντομος χρόνος γνωριμίας τους πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, τώρα φέρνει στην επιφάνεια μια σειρά διαφορών στον χαρακτήρα τους. Ούτε συζήτηση όμως για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο τους, γιατί παραμένουν πολύ ερωτευμένοι» τονίζει στην «Espresso» πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο του δημοσιογράφου.

Και συνεχίζει: «Και οι δύο είναι άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα, διαφορετικά επαγγελματικά «θέλω», τρόπο σκέψης και ζωής, αλλά με κοινά όνειρα, όπως τη δημιουργία οικογένειας. Αυτό που μας παραξένεψε όλους ήταν πως σε μια τόσο σύντομη σχέση -γιατί σαν γνωριμία μετράει αρκετά χρόνια- έγιναν τόσα πολλά και σημαντικά, όπως...δυο γάμοι»!

Η γνωριμία τους

Ο παρουσιαστής που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως προέρχεται από οικογένεια χωρισμένων γονιών, έψαχνε να βρει την γυναίκα που θα μοιραζόταν το «για πάντα μαζί» στη ζωή του. Είχε έναν μακροχρόνιο δεσμό που έληξε άδοξα την άνοιξη του 2013, ακολούθησε μια ακόμα σύντομη σχέση και μετά ήρθε στη ζωή του η 30χρονη Τζίνα. Ενα όμορφο κορίτσι που κρατούσε την προσωπική της ζωή κρυφή, απεχθανόταν τη σόου μπιζ, αλλά δίπλα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο άλλαξε πολύ. Αρχισε να εμφανίζεται σε θεατρικές πρεμιέρες, να φωτογραφίζεται και να δίνει συνεντεύξεις. Μέχρι και τηλεοπτική εκπομπή ανέλαβε στο Action24. Εκείνη που δεν επιθυμούσε ούτε φωτογραφικό φλας να ανάψει στο διάβα της.

«Με τον Κωνσταντίνο τσακωνόμαστε λόγο των διαφορετικών πολιτικών μας πεποιθήσεων. Οι παρατηρήσεις που του κάνω είναι να μιλάει λιγότερο και να μην είναι τόσο αυθόρμητος» είχε δηλώσει η Τζίνα Μοσχολιού καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, πριν από ένα μήνα περίπου, τότε που τίποτα δεν φαινόταν να σκιάζει την ευτυχία τους.

«Ελπίζω μόνο να μη μας ματιάσουν. Πίστεψέ με, είναι ένας άνθρωπος (σ.σ η Τζίνα) που όχι απλά τον αγαπάω, όχι απλά είμαι ερωτευμένος μαζί της τη θαυμάζω, την υπολήπτομαι, τη σέβομαι» είχε δηλώσει ο ερωτευμένος δημοσιογράφος σε συνέντευξή του. Ωστόσο, παρά τα «σύννεφα», δεν αποκλείεται το ζευγάρι να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση του πριν πάρει οριστικές αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα