Σοκ: Εκτέλεσαν ροτβάιλερ τη στιγμή που θήλαζε τα κουτάβια του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ: Εκτέλεσαν ροτβάιλερ τη στιγμή που θήλαζε τα κουτάβια τουΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:02

Φρίκη έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Κρήτης η αποτρόπαια πράξη ανθρωπόμορφων τεράτων, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκτελέσουν εξ επαφής ένα θηλυκό ροτβάιλερ την ώρα που θήλαζε τα κουτάβια του! Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν περαστικοί εντόπισαν το άτυχο ζώο στην περιοχή Μυλωνιανά Χανίων και ενημέρωσαν τα μέλη του φιλοζωικού

συλλόγου της περιοχής.


Μπροστά στο μακάβριο θέαμα που αντίκρισαν ακόμη και οι πιο ψύχραιμοι λύγισαν... Το ροτβάιλερ ήταν πυροβολημένο και δεμένο σε ένα αυτοκίνητο, ενώ δίπλα του περιφέρονταν τα κουτάβια του, τα οποία έκλαιγαν. Σύμφωνα με τον φιλοζωικό σύλλογο, πρόκειται για θηλυκό γνήσιο ροντβάιλερ, που θήλαζε τα κουτάβια του και το οποίο είχαν δέσει στο φορτηγό για να το παρατήσουν εκεί μαζί με τα μικρά του.


Η πρόεδρος του συλλόγου Αναστασία Μπομπολάκη ειδοποίησε τις διωκτικές Αρχές και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι πήραν αποτυπώματα από τον προφυλακτήρα του οχήματος. Τα κουτάβια τα πήραν για να τα προστατεύσουν οι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής που, αν και αλλοδαποί, όπως λέει η κυρία Μπομπολάκη, δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία γι' αυτά τα πλάσματα από τους ντόπιους.


Στο μεταξύ, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ένας αστυνομικός, επειδή βασάνισε με πρωτοφανή αγριότητα ένα ανυπεράσπιστο κουτάβι. Ο ένστολος είχε συλληφθεί πριν από περίπου έναν χρόνο από συναδέλφους του, ύστερα από καταγγελία πολίτη που τον είχε δει να κλοτσάει και να χτυπά άγρια το κουτάβι με μια τσουγκράνα, και στη συνέχεια να το δένει με συρματόσχοινο!

Keywords
Τυχαία Θέματα