Ρεζίλι ο Ντεπ στο Χόλιγουντ

ΚΟΣΜΟΣΡεζίλι ο Ντεπ στο ΧόλιγουντΔευτέρα, Νοέμβριος 17, 2014 - 17:36

Μια απονομή πολύ διαφορετική από τις άλλες ήταν αυτή των φετινών κινηματογραφικών Hollywood Awards, αφού τις εντυπώσεις έκλεψαν όχι οι βραβευθέντες αλλά οι απονεμητές.

Το πάρτι για τον Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως είχε ξεκινήσει πολύ πριν ανέβει στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στον Μάικ Μάγερς για το «Supermensch: The Legend of Shep Gordon».

Φανερά μεθυσμένος, έφτασε τρεκλίζοντας μέχρι το μικρόφωνο, προς μεγάλη διασκέδαση του κοινού. Αποφασισμένος να φέρει εις πέρας την αποστολή του και αφού σχολίασε πως το εν λόγω μικρόφωνο ήταν το πιο περίεργο έχει δει στη ζωή του, άρχισε να διαβάζει συλλαβιστά το auto cue μέχρι που ξεχάστηκε και άρχισε να λέει τα δικά του. Οταν το συνειδητοποίησε, επιχείρησε να επιστρέψει στο αρχικό κείμενο με μια βρισιά, ωστόσο δεν πρόλαβε, καθώς το κανάλι τον «έκοψε» στον αέρα προβάλλοντας σκηνές από το ντοκιμαντέρ.
Εξίσου... διασκεδαστική νότα ήταν η εμφάνιση της Κρίστεν Στιούαρτ αλλά και του στήθους της στη σκηνή. Αυτό ξεπρόβαλε μέσα από το see through μπλουζάκι που κάλυπτε το στράπλες Chanel φόρεμά της, όταν το τελευταίο κύλησε προς τα κάτω χωρίς να το καταλάβει, την ώρα που απένεμε στην Τζούλιαν Μουρ το βραβείο καλύτερης ηθοποιού.

Τα γέλια του κοινού προκάλεσε με τη σειρά της και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έκανε ένα μεγαλοπρεπές σαρδάμ στον τίτλο της ταινίας κινουμένων σχεδίων «How to train your dragon» που βραβεύτηκε στη σχετική κατηγορία. Ο Τζέραλντ Μπάτλερ, που ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο, έδωσε συνέχεια στο θέμα λέγοντας χιουμοριστικά «σ' ευχαριστώ, Τζένιφερ, για την τέλεια εισαγωγή. Είναι στην ουσία διπλή νίκη, γιατί ουσιαστικά παίρνω βραβείο για μια ταινία που δεν γνώριζα ότι γύρισα» και κάνοντας την J.Lo να ξεσπάσει σε γέλια.

Το βραβείο καλύτερης ταινίας πήγε στο «Gone Girl», ενώ ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο Ρόμπερτ Ντιβάλ βραβεύτηκαν στις κατηγορίες α' και β' αντρικού ρόλου αντίστοιχα. Η Κίρα Νάιτλι ξεχώρισε στην κατηγορία β' γυναικείου ρόλου και ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Ντεσπλά στην κατηγορία της σύνθεσης για το soundtrack του «Imitation Game».

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα