Ασέλγησαν σε νεαρό με αναπηρία σε τουαλέτα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑσέλγησαν σε νεαρό με αναπηρία σε τουαλέταΔευτέρα, Νοέμβριος 17, 2014 - 17:16

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ προκαλεί η καταγγελία ενός 23χρονου με αναπηρία ότι πριν από μερικές μέρες έπεσε θύμα βιασμού μέσα στην τουαλέτα ενός καφενείου στον νομό Ηλείας από έναν 50χρονο συγχωριανό του! Σύμφωνα με τον νεαρό, το περιστατικό συνέβη όταν οι δυο τους βρέθηκαν απογευματινές ώρες τυχαία σε καφενείο της περιοχής. Κάποια στιγμή, ο νεότερος άντρας σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, ενώ ο 50χρονος τον ακολούθησε λίγο αργότερα. Εκεί, όπως κατήγγειλε ο 23χρονος, έπεσε θύμα βιασμού από τον 50χρονο, που τον απείλησε κιόλας

για να μη μιλήσει σε κανέναν. Πέρασαν πέντε μέρες ώσπου η υπόθεση να αποκαλυφθεί από τη μητέρα του 23χρονου, η οποία παρατήρησε κάποια προβλήματα σχετικά με την υγεία του γιου της.

Η αποκάλυψη

Οιαρχικές υποθέσεις περί ασθενείας του νεαρού όμως δεν έπεισαν τη μητέρα του, που προσπάθησε να πιέσει και στο τέλος να πείσει τον γιο της να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ο 23χρονος άνοιξε τελικά την καρδιά του και της αποκάλυψε όλα όσα του είχαν συμβεί, με αποτέλεσμα εκείνη να τρέξει και να καταγγείλει τα πάντα στις αστυνομικές Αρχές. Ο νεαρός εξετάστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και τα αποτελέσματα αναμένεται να δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες τις απαντήσεις.

Αν επιβεβαιωθεί ότι ο 23χρονος υπέστη βιασμό, τότε θα σχηματιστεί και η ανάλογη δικογραφία σε βάρος του 50χρονου φερόμενου ως δράστη, που έως τότε θα παραμείνει ελεύθερος. Το περιστατικό αποτελεί τις τελευταίες ημέρες θέμα συζήτησης στην περιοχή, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα