Προβλέψεις για 19/4

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας ή να κάνετε και υποχωρήσεις, αν χρειαστεί, προκειμένου να διαφυλάξετε την αρμονία στη σχέση σας. Μην προσπαθήσετε με την παραμικρή πρόκληση να περάσετε στην αντεπίθεση. Φανείτε σοβαροί και κρατήστε την ψυχραιμία και στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στην υπομονή, την εξυπνάδα και την έμπνευση που σας χαρακτηρίζουν ξεπερνάτε με επιτυχία τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον θα υλοποιηθούν, αλλά με αργούς ρυθμούς. Κάποια νέα

που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να αποφύγετε άσκοπες αντιπαραθέσεις στον αισθηματικό τομέα με οδηγό το μέτρο και την κοινή λογική. Οσοι είστε μόνοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, μην αφήσετε όμως τον εαυτό σας να επιλέξει βιαστικά. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας και αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τον εγωισμό και το πείσμα να κυριαρχήσουν, καθώς μπορούν να πυροδοτήσουν εντάσεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στη σχέση σας. Παραδεχθείτε τα λάθη σας και να θυμάστε πως η ευγένεια και η ανεκτικότητα είναι πολύ ισχυρά προσόντα, ακόμα κι αν διαφωνείτε σε κάτι.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε αρκετά, γιατί απ' όσα ακούτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον δεν είναι όλα αλήθεια. Μπορείτε όμως χάρη στην εμπειρία σας να ξεχωρίσετε εύκολα την αλήθεια από το ψέμα και να αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Μην ξεχνάτε να αφιερώνετε λίγο χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενας ειλικρινής διάλογος με τον σύντροφό σας θα βοηθήσει τη σχέση σας να εξελιχθεί περισσότερο. Οσοι είστε αδέσμευτοι έχετε ευκαιρία να κάνετε ποιοτικές γνωριμίες, με την προϋπόθεση να είστε άνετοι στην έκφρασή σας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες στα οικονομικά σας, προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς.

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχετε διάθεση για έντονες δραστηριότητες και προτιμάτε να ασχολείστε με απλά πράγματα, που όμως σας γεμίζουν ουσιαστικά. Επιλέγετε τη συντροφιά ανθρώπων που ξέρετε καιρό, καθώς έχουν αποδείξει έμπρακτα την αξία τους. Προσέξτε όμως τον αυθορμητισμό σας, καθώς και τις εκφράσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονο είναι το παρασκηνιακό κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όμως χάρη στη διαίσθησή σας γνωρίζετε πώς να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Στην προσωπική ζωή δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για επικοινωνία και ασχολείστε με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και σας χαλαρώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα και δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά μαζί τους και θα αναζωογονηθείτε ψυχικά. Φανείτε όμως πολύ προσεκτικοί στα οικονομικά σας και αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι απαιτήσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πιεστικές. Μην εκραγείτε, καθώς οι μόνοι ζημιωμένοι θα είστε εσείς οι ίδιοι. Δείξτε συνέπεια και τυπικότητα αφήνοντας τα παράπονά σας για άλλη μέρα. Οι ευχάριστες στιγμές που θα περάσετε με τον σύντροφό σας σας θα σας αναζωογονήσουν ψυχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείχνετε μεγάλη συνέπεια στις απόψεις και τα ιδεώδη σας, δεν είναι όμως υποχρεωτικό να συμφωνούν όλοι μαζί σας. Ακούστε και διαφορετικές απόψεις αποφεύγοντας να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις. Χάρη στην προνοητικότητά σας θα αποφύγετε αρκετά λάθη, ειδικά στον αισθηματικά τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Ισως διακρίνετε κάποια υστεροβουλία σε κάποιους από τους φίλους σας, η κοινή λογική σας όμως καθοδηγεί σωστά τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας και αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα