Πρεμιέρα για Μάνεση και «60 λεπτά» στις 8 Μαΐου

Ο Νίκος Μάνεσης μετά τη μεγάλη επιτυχία που έχει καταφέρει να σημειώσει παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της δικής του εβδομαδιαίας εκπομπής, η οποία θα λέγεται «60 λεπτά» και θα παρουσιάζεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Η δημοσιογραφική εκπομπή, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου. Οσον αφορά τη θεματολογία της εκπομπής, ο αγαπητός δημοσιογράφος που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου -κάτι που φαίνεται

και από τα νούμερα τηλεθέασης- αφήνει την Αθήνα και θα επισκέπτεται περιοχές οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα κάνοντάς τα γνωστά. Με λίγα λόγια, μέσα από αυτή τη νέα εκπομπή θα κάνει ένα οδοιπορικό στην Ελλάδα της κρίσης με στόχο να επικοινωνήσει το πρόβλημα της κάθε περιοχής στους τηλεθεατές. Ετσι ο πρώτος του σταθμός είναι η Φλώρινα, όπου βρέθηκε για γυρίσματα όλη την εβδομάδα.

Μέσα από αυτή τη νέα εκπομπή ο έγκριτος δημοσιογράφος θα φιλοξενεί ιστορίες κατοίκων της εκάστοτε περιοχής που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, αλλά τελικά κατάφεραν να το ξεπεράσουν και να σταθούν και πάλι στα πόδια τους συνεχίζοντας τη ζωή τους. Ετσι, η εκπομπή θα αναδεικνύει και την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, δείχνοντας παραδείγματα ανθρώπων που δεν το έβαλαν κάτω, που πάλεψαν και βγήκαν νικητές. Αυτό μπορεί να έχει συμβεί μετά από κάποια καταστροφή ή ένα εξίσου σοβαρό πρόβλημα της περιοχής. Ο Νίκος Μάνεσης μετά τη Φλώρινα θα πάει στις Πρέσπες, στα Μετέωρα, θα επισκεφτεί τα Δωδεκάνησα, τη Γαύδο και το ακριτικό Καστελόριζο, με το οποίο θα κλείσει η φετινή σεζόν. Ο παρουσιαστής, καθώς είναι επικοινωνιακός και φιλικός με τον κόσμο που τον πλησίαζε, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα της επαρχίας. Ετσι εν μέσω της σεζόν είναι έτοιμος να κάνει άλλη μία φορά τη διαφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα