Αντώνης Κανάκης: «Εγώ προσέλαβα τους μπράβους»!

«Ναι, ζήτησα άτομα για την προστασία των μαγαζιών μου»! Σαν βόμβα έσκασε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η δήλωση αυτή του παρουσιαστή, Αντώνη Κανάκη.


Επί μία ώρα κατέθετε ο παρουσιαστής για τη "μαφία της Θεσσαλονίκης". Σήμερα οι Espresso φέρνει στη δημοσιότητα τους απολαυστικούς διαλόγους!

Κανάκης: Σε όλο τον πλανήτη Γη τα νυχτερινά μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία και την ασφάλειά τους για

περιπτώσεις μικροεπεισοδίων.
Πρόεδρος: Γιατί δεν επιλέξατε να προσλάβετε σεκιούριτι;
ΚανάκηΣ: Δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ' αυτή τη δουλειά σεκιούριτι, έχουν μάθει να δουλεύουν με ένα φακό στο χέρι!
Εισσαγγελέας: Τα πληρώνατε αυτά τα άτομα. Υποστηρίζετε πως δεν υπάρχει κράτος;
Κανάκης: Σας σοκάρει που η αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τα μαγαζιά; Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει περιπολίες. Δεν υπάρχει στον πλανήτη Γη κατάστημα που να περιμένει την αστυνομία για να επέμβει σε καβγά μέσα σε μπαρ. Είναι εθιμικό δίκαιο να υπάρχει φύλαξη.

Ο Αντώνης Κανάκης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμών: "Δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας. Κανένας! Σε υπόνοια εκβιασμού στο παρελθόν πήγα μόνος μου στην Ασφάλεια και το κατήγγειλα.".

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο συνήγορος του Αντώνη Κανάκη διέκοψε ερώτηση της προέδρου. Τότε ο παρουσιαστής του είπε: "Αφήστε τη να με ρωτήσει, πιο γρήγορα θα τελειώσουμε". "Έχετε καθαρό λόγο και στην τηλεόραση και εδώ", είπε λίγο αργότερα η πρόεδρος, για να λάβει την απάντηση του 44χρονου παρουσιαστή: "Αφού σκέφτομαι να έρχομαι συνέχεια"!

Keywords
Τυχαία Θέματα