Νέα λαχτάρα για Ευριπιώτη

15:27 2/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΝέα λαχτάρα για ΕυριπιώτηΣάββατο, Μάρτιος 2, 2019 - 15:00

❱❱ Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης (φωτό) λαχτάρισε την οικογένειά του το βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο των Αθηνών από τη σύζυγό του Βάλια Κωστοπούλου, ύστερα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε φαρμακευτική αγωγή. Η κατάστασή του είναι σταθερή, ο ίδιος νιώθει ήδη πολύ καλύτερα και είναι ευδιάθετος, ενώ

καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα.

Ηταν 25η Μαΐου 2018 όταν η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας την περιπέτεια υγείας του Κώστα Ευριπιώτη και το πολύωρο χειρουργείο που έκανε προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο κεφάλι του: «Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο που υποβλήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ηταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να τη ζήσει κανένας. Δοξάζω τον Θεό γιατί τώρα νιώθω καλά» μας δήλωσε ο ίδιος συγκινημένος λίγο καιρό μετά την επέμβασή του.

Πρόσφατα δε ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε στην «Espresso» την αφοσίωσή του στον Θεό μετά την περιπέτειά του μιλώντας για την τωρινή του κατάσταση: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα» μας είπε πριν από δύο εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευριπιώτη,evripioti