«Εφαγε κέρατο» και η Κάιλι Τζένερ

15:27 2/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Εφαγε κέρατο» και η Κάιλι ΤζένερΣάββατο, Μάρτιος 2, 2019 - 15:00

❱❱ Βρήκε στοιχεία ότι ο Τράβις Σκοτ την απάτησε

Νέο «κέρατο» φαίνεται να συγκλονίζει τις αδελφές Καρντάσιαν - Τζένερ. Πριν καλά καλά καταλαγιάσει ο αχός από τον οριστικό χωρισμό της Κλόι από τον κατά συρροήν άπιστο πατέρα της κορούλας της Τρίσταν Τόμσον, τώρα η Κάιλι Τζένερ, επίσης φρέσκια μητέρα, φέρεται ότι έχει βρει στοιχεία πως ο Τράβις Σκοτ την απάτησε.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του ΤΜΖ, ο 26χρονος ράπερ ακύρωσε τη συναυλία του στο Μπάφαλο για να σπεύσει στο σπίτι τους στο Λος

Αντζελες και να «αντιμετωπίσει την κατάσταση».

Ο εκπρόσωπός του ωστόσο δήλωσε στο ΕΤ ότι ο Σκοτ «διαψεύδει κατηγορηματικά ότι απάτησε την Κάιλι» και ότι ακύρωσε τη συναυλία «επειδή είναι αδιάθετος».

Οι πληροφορίες πάντως τον θέλουν να προδόθηκε άθελά του όταν έκανε ταξίδι-έκπληξη την Τετάρτη για να βρεθεί με την Κάιλι και την κόρη τους Στόρμι. Η Κάιλι βρήκε «στοιχεία» και «ξέσπασε μεγάλος καβγάς που συνεχίστηκε και την Πέμπτη». Η διαβολοβδομάδα για τις αδελφές κορυφώθηκε, αφού η Κάιλι δεν είχε μούτρα να δει τις υπόλοιπες από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι η κολλητή της Τζόρντιν Γουντς είχε έρθει «πολύ κοντά» με τον σύντροφο της Κλόι, Τρίσταν Τόμσον, σε ένα πάρτι.

Οταν έγινε αυτό γνωστό, η Κλόι τού έδωσε οριστικά τα παπούτσια στο χέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εφαγε, Κάιλι Τζένερ,efage, kaili tzener