Έκφυλη δασκάλα

15:27 2/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΈκφυλη δασκάλαΣάββατο, Μάρτιος 2, 2019 - 15:00

❱❱ Παντρεμένη έβαζε ανήλικο να φυλάει τσίλιες την ώρα που...

Περίεργη άποψη περί παιδαγωγικής φαίνεται ότι είχε 27χρονη δασκάλα στις ΗΠΑ, η οποία είχε βάλει μαθητή της να φυλάει τσίλιες την ώρα που έκανε μπροστά του σεξ με 13χρονο συμμαθητή του μέσα στην τάξη.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα κατηγορείται ότι είχε κάνει σεξ μαζί με τον ανήλικο αρκετές φορές και στο αυτοκίνητό της, ενώ φρόντιζε να τον διεγείρει στέλνοντάς του μέσω εφαρμογής για ενδοσχολική επικοινωνία μηνύματα στα οποία

μεταξύ άλλων του έλεγε ότι ήθελε να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να μπορεί να «γ******ι μαζί του κάθε μέρα».

Ο αμερικανικός Τύπος δημοσιεύει φωτογραφικά ντοκουμέντα των μηνυμάτων που αντάλλασσε με τον μαθητή, αλλά και ραβασάκια σε χαρτάκια post-it.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η παντρεμένη δασκάλα πήγε με το αυτοκίνητό της δύο φορές στο σπίτι των παππούδων του μαθητή για να κάνει σεξ μαζί του στο αυτοκίνητο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την απουσία του συζύγου της που πήγαινε για ψάρεμα.

Αυτή η αν μη τι άλλο ανάρμοστη κατάσταση ανακαλύφθηκε από τους γονείς του παιδιού που είχαν τοποθετήσει εφαρμογή στο κινητό του, η οποία εντοπίζει πορνογραφικού περιεχομένου μηνύματα.

Συνελήφθη

Η Ζαμόρα συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο και τώρα είναι στη φυλακή όπου περιμένει τη δίκη της. Την ώρα της σύλληψής της είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν αγχωμένη πως δεν θα επιβίωνε στη φυλακή. «Είμαι μικρόσωμη. Θα με ξεσκίσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα