Κάτι τρέχει με τον Χρήστο Μάστορα και τη σύζυγο του Τομ Χανκς

15:27 2/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚάτι τρέχει με τον Χρήστο Μάστορα και τη σύζυγο του Τομ ΧανκςΣάββατο, Μάρτιος 2, 2019 - 15:00

❱❱ Τι τρέχει με τον Χρήστο Μάστορα και τη γυναίκα του Τομ Χανκς;

Συνεργασία! Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ρίτα Γουίλσον στα προσωπικά της social media. «Γεια σας, φίλοι μου στην Ελλάδα. Ο απίστευτα ταλαντούχος

τραγουδιστής, στιχουργός και ροκ σταρ Χρήστος Μάστορας κι εγώ ετοιμάζουμε κάτι για σας! Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Μερικές φορές μπορείς να γράψεις τραγούδια ακόμα και πάνω από τα σύννεφα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η χολιγουντιανή ηθοποιός, παραγωγός, μουσικός και τραγουδίστρια, με τον Ελληνα καλλιτέχνη να αναδημοσιεύει την ανάρτησή της.

Να θυμίσουμε ότι η Ρίτα Γουίλσον πρόκειται να επισκεφτεί τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο για να κάνει διακοπές με τον σύζυγό της Τομ Χανκς στην Αντίπαρο, όπου οι δυο τους διατηρούν -ως γνωστόν- την εξοχική κατοικία τους.

Η ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνιδα, που πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο της cd, θα είναι μεταξύ εκείνων που θα πάρουν μέρος στο φετινό Summer Nostos Festival, το οποίο οργανώνεται από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου 2019 στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Με αυτό ως δεδομένο, πολύ πιθανόν η συνεργασία της με τον frontman του συγκροτήματος MEΛISSES να παρουσιαστεί τη βραδιά του live της.

Οπως και να έχει, πρόκειται για μία πολύ σημαντική σύμπραξη, ειδικά για τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να κάνει βήματα διεθνούς καριέρας μέσα από αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάτι, Χρήστο Μάστορα, Τομ Χανκς,kati, christo mastora, tom chanks