Μια βραδιά ομορφιάς στο Καφενείον η Ελλάς

SHOWBIZΜια βραδιά ομορφιάς στο Καφενείον η ΕλλάςΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:40

Ηταν ένα πάρτι που τα είχε όλα. Νιάτα, ομορφιά και πολύ κέφι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Το Καφενείον η Ελλάς στο Παγκράτι άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί γνωστά μοντέλα, ηθοποιούς, επιχειρηματίες και ανθρώπους της μόδας, οι οποίοι συνέθεσαν το... παζλ μιας όμορφης βραδιάς.
Το πάρτι δόθηκε στο πλαίσιο

του φετινού fashion event «Money Show», το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα στο ξενοδοχείο «Hilton». Εκεί έλαβε χώρα η καθιερωμένη επίδειξη μόδας των γνωστών οίκων Guy Laroche, Nikos - Takis και Νικόλαος Καλλίνικος. Την παρουσίαση του show έκανε η ηθοποιός Χρύσα Τσιρονάρη, ενώ από την πασαρέλα πέρασαν δημοφιλή μοντέλα, μεταξύ των οποίων ήταν η Ζέτα Θεοδωροπούλου και η Ελένη Ευαγγελάτου. Τις κομμώσεις των κοριτσιών επιμελήθηκε ο ταλαντούχος hair stylist George Sarris, ενώ τα μακιγιάζ έγιναν με προϊόντα Oriflame.
Οσο για την οργάνωση του δρώμενου; Εβαλε τη σφραγίδα του ο PR-manager Κυριάκος Κερανόπουλος. Κι επειδή, όπως λένε, ύστερα από κάθε πετυχημένη διοργάνωση πρέπει ν' ακολουθεί ένα ακόμη πιο πετυχημένο πάρτι, το fashion crowd του «Money Show» έδωσε ραντεβού στο Καφενείον ο Ελλάς. Ο Ακης Κικιδάκης, ιδιοκτήτης της καταστήματος που βρίσκεται στην πλατεία Πλαστήρα, στο Παγκράτι, αποδείχτηκε άξιος οικοδεσπότης και έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων.

Οι πρωταγωνιστές

Η βραδιά κύλησε αρχικά με ποτό και κουβεντούλα σχετικά με το «Money Show» και εξελίχθηκε σε γλέντι. Οι πρωταγωνιστές του λαϊκού προγράμματος που παρουσιάζεται στο Καφενείον η Ελλάς Μαρία Πανοπούλου και Γιώργος Στεφάνου έδωσαν άλλη μία φορά τον καλύτερο εαυτό τους και το κέφι χτύπησε κόκκινο!
Χορηγοί στο πάρτι του «Money Show» στο in στέκι του Παγκρατίου ήταν η εφημερίδα «Espresso», η εταιρία birdphone.gr και το EY CLUB Εξασφάλιση Υγείας.

Καφενείον η ΕλλάςMoney Show
Keywords
Τυχαία Θέματα