«Μέσα από το σίριαλ περνάει η αξία της δεμένης οικογένειας»

TV GOSSIP«Μέσα από το σίριαλ περνάει η αξία της δεμένης οικογένειας»Δευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:40

Αυτή η οικογενειακή σειρά ήρθε για να μείνει, όπως όλα δείχνουν. Το 2015 βρίσκει το «Μάνα Χ-Ουρανού» σε άλλες ημέρες προβολής. Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22.30, ενώ από σήμερα οι πρωταγωνιστές του κωμικού σίριαλ του Γιώργου Φειδά μπαίνουν στο στούντιο Καραμάνος. Η καινούρια χρονιά θα βρει τον Γρηγόρη (Τάσος Γιαννόπουλος) και την Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) σε μεγάλη

κρίση, αλλά ο χωρισμός θα αποφευχθεί, γιατί πάνω απ' όλα βάζουν την οικογένεια και τα παιδιά τους.

Μεγάλη ευθύνη
«Ο Γρηγόρης έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους μπαμπάδες της μικρής οθόνης, γιατί έχει ένα προσόν: ακούει τα παιδιά του. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο, αφού το χάσμα των γενεών έχει μεγαλώσει, λόγω των τεράστιων αλλαγών που έχει φέρει στην κοινωνία μας η τεχνολογία. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να εξοικειωθεί με τα σύγχρονα μέσα για να προστατεύσει τα παιδιά του, αφού μέσα στο ίντερνετ δεν είναι όλα ονειρικά και αθώα. Οι γονείς έχουν μεγάλη ευθύνη για την ανατροφή των παιδιών τους» λέει στην «Espresso» ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Ο ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τον ρόλο του Μάκη στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», πιστεύει ότι οι σειρές τέτοιου είδους, εκτός από την ψυχαγωγία που προσφέρουν, φέρνουν κοντά τα μέλη της οικογένειας. «Οι τηλεθεατές στον δρόμο μού λένε ότι το σίριαλ περνάει ωραία μηνύματα για τα παιδιά και την αξία που έχει στη ζωή η δεμένη οικογένεια. Η αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας από τους εφήβους μέσω των κινητών και των ηλεκτρονικών υπολογιστών τούς βάζει σε μεγάλους κινδύνους και ευτυχώς που η Ελληνική Αστυνομία έχει μεγάλες επιτυχίες στη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος» τονίζει.
Η φετινή χρονιά για τον Τάσο Γιαννόπουλο είναι γεμάτη, αφού εκτός από τα καθημερινά γυρίσματα για τη σειρά, πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Ενας ήρωας με παντούφλες», με θιασάρχη τον Γιάννη Μπέζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα