Καυτοί άγγελοι χωρίς φτερά αλλά με μπικίνι

ΚΟΣΜΟΣΚαυτοί άγγελοι χωρίς φτερά αλλά με μπικίνιΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:56

Οι άγγελοι δεν κάνουν Χριστούγεννα. Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης απολάμβανε γιορτινά εδέσματα, τα μοντέλα της Victoria's Secret όχι μόνο απείχαν από κάθε γευστικό πειρασμό, αλλά όφειλαν να βρίσκονται και στην καλύτερη φόρμα τους, καθώς βρίσκονταν στη Χαβάη για το shooting του καλοκαιρινού καταλόγου της φίρμας.

Η 26χρονη Κάντις Σουάνπολ, η 25χρονη Μπεχάτι Πρινσλού, η 24χρονη Λαΐς Ριμπέριο, η 23χρονη Αντρια Ντιακονού και η 29χρονη Λίλι Ολντριτζ έβγαλαν τα φτερά τους, φόρεσαν τα μπικίνι τους και πόζαραν στις ονειρεμένες ακτές της Χαβάης για τον κατάλογο Swim 2015 του οίκου.

Τροπικό σκηνικό
Μικροσκοπικά μπικίνι, ολόσωμα με σέξι κοψίματα και μονοκίνι αποτελούν μερικές από τις πιο hot προτάσεις της Victoria's Secret για την καλοκαιρινή σεζόν. Το βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια «ανοίγει» με εικόνες του τροπικού σκηνικού, προτού εστιάσει στις καλοσχηματισμένες καμπύλες των μοντέλων που στέκονται προκλητικά πάνω σε βράχια και μέσα σε σπηλιές, με τις σιλουέτες τους να αντανακλούν στα κρυστάλλινα νερά.

Η Σουάνπολ ποζάρει άλλοτε γονατιστή στην άμμο και άλλοτε ακουμπώντας αισθησιακά σε έναν βράχο, ενώ η Ολντριτζ είναι ξαπλωμένη σε σανίδα του σερφ φορώντας ένα μαγιό στις αποχρώσεις του ροζ και του μαύρου, από τη νέα κολεξιόν, η οποία αποτελείται από τρία διαφορετικά στιλ - σπορ, boho και σέξι.

Για το εξώφυλλο του φετινού καταλόγου επελέγη πρώτη φορά η Μπεχάτι Πρινσλού, η οποία ποζάρει στον φακό του Γκρεγκ Κάντελ με μαύρο one shoulder μπικίνι. Το 25χρονο μοντέλο είχε ανοίξει δύο μήνες νωρίτερα το ετήσιο fashion show του οίκου, γεγονός που αποδεικνύει ότι θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του brand και την καθιστά φαβορί για την παρουσίαση του Fantasy Bra στο επόμενο σόου. Παραδοσιακά, το σουτιέν με τους πολύτιμους λίθους το φοράει το πιο καταξιωμένο μοντέλο.
Η προσπάθειά τους να παραμείνουν σε φόρμα δεν σταματά ποτέ κατά τη διάρκεια του έτους. «Οταν είσαι άγγελος οφείλεις να είσαι σε φόρμα όλο τον χρόνο» είχε δηλώσει άλλωστε η Λίλι Ολντριτζ σε παλαιότερη συνέντευξή της. Αυτό σημαίνει ότι ακολουθούν διαρκώς προσεγμένη διατροφή, η οποία κατά διαστήματα, για παράδειγμα πριν από το ετήσιο fashion show, γίνεται πιο αυστηρή, σε συνδυασμό με σκληρή γυμναστική σε καθημερινή βάση. Η άπαχη πρωτεΐνη, τα φρούτα, τα λαχανικά χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και η αποχή από το αλκοόλ αποτελούν βασικά στοιχεία του διαιτολογίου τους.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Περισσότερες φωτογραφίες

Victoria’s SecretSummer 2015Swim 2015
Keywords
Τυχαία Θέματα