Η Φιλαρέτη Κομνηνού καμάρωσε τον «ιππότη» της

SHOWBIZΗ Φιλαρέτη Κομνηνού καμάρωσε τον «ιππότη» της Τρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 17:23

Είναι νέος, ταλαντούχος ηθοποιός, ροκ τραγουδιστής, χαρισματικός και μοναχογιός της εξαιρετικής ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού. Ο 33χρονος Γιώργος Παπαγεωργίου, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των γονιών του όταν τους ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει καλλιτέχνης, κατάφερε να περάσει το... δικό του και να μπει στον μαγικό κόσμο της τέχνης.


Φέτος υποδύεται τον ιππότη στη μουσικοθεατρική παιδική παράσταση το «Μυστήριο της Πολιτείας

Χάμελιν» στο θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου. Μάλιστα στην πρεμιέρα ξεκίνησε την παράσταση από το... φουαγέ τραγουδώντας με την κιθάρα του, με τη μητέρα του να γελάει στο πλευρό του. Εχει δηλώσει πως δεν αντιμετωπίζει τη δουλειά του ως αρπαχτή και δεν είναι του χαρακτήρα του οι εκπτώσεις. Ο ίδιος έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε σημαντικές τηλεοπτικές δουλειές και σε θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού και της Επιδαύρου, με τη μητέρα του να βρίσκεται στο πλευρό του και ως ηθοποιός. Εκτός από κιθάρα, παίζει και γιουκαλίλι, του αρέσει το τρέξιμο και μιλάει δύο γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά.


Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Ο πατέρας του Aργύρης Παπαγεωργίου είναι Θεσσαλονικιός και η γνωριμία του με την εξαιρετική Φιλαρέτη Κομνηνού έγινε μέσω κοινών γνωστών. Εκείνος διατηρούσε βιβλιοπωλείο στη συμπρωτεύουσα και ήταν ένα πολύ ωραίο αγόρι, όπως έχει δηλώσει εκείνη. Εναν χρόνο αφότου έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο έμεινε έγκυος και παντρεύτηκαν. «Το θέλαμε πολύ αυτό το παιδί. Με τον γιο μου μεγαλώσαμε μαζί. Μερικές φορές έμοιαζα με μεγάλη αδελφή του. Οταν ήταν άρρωστος ή έκλαιγε και δεν μπορούσα να τον κάνω να σταματήσει, έπαιρνα τηλέφωνο τη μητέρα μου να έρθει» είχε δηλώσει η σπουδαία ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα