Πένυ Σκάρου: Επιστρέφει σε μουσική σκηνή

SHOWBIZΠένυ Σκάρου: Επιστρέφει σε μουσική σκηνήΤρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 17:23

Είναι έτοιμη για το πρώτο live της! H Πένυ Σκάρου, ύστερα από την εκδήλωση που δόθηκε προς τιμήν της, στην οποία τραγούδησε μαζί με πολλούς προσκεκλημένους συναδέλφους της, την ερχόμενη Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου ξεκινάει τις δικές της εμφανίσεις σε μουσική σκηνή στον Βοτανικό (φωτό).
Μαζί της θα είναι ο λαϊκός τραγουδιστής Ηλίας Παλιουδάκης, ο οποίος γνωρίστηκε με την τραγουδίστρια στη φιλανθρωπική συναυλία που δόθηκε για

εκείνη, και αμέσως υπήρξε μεταξύ τους έντονη «χημεία». Η αλήθεια είναι πως η Πένυ, εκτός από το ότι δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ καιρό μακριά από τις live εμφανίσεις, που είναι πηγή ζωντάνιας για κάθε καλλιτέχνη, έχει έναν ακόμη σοβαρό λόγο για τον οποίο πρέπει να πιάσει ξανά δουλειά: θέλει να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να μπορέσει να αγοράσει το τεχνητό μέλος που τόσο πολύ χρειάζεται, καθώς ένα ατύχημά της είχε αποτέλεσμα να «χάσει» το πόδι της.

Το τεχνητό μέλος

Να θυμίσουμε ότι από τη συναυλία που δόθηκε για να συγκεντρωθούν χρήματα με σκοπό η τραγουδίστρια να αγοράσει το τεχνητό μέλος (η ίδια το αποκαλεί «βιονικό πόδι» και κοστίζει 60.000 ευρώ) προέκυψαν διάφορα έξοδα και τελικά της δόθηκαν μόνο 1.000 ευρώ.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης η Πένυ Σκάρου, που έχει αποδείξει ότι πάνω απ' όλα είναι ένα δυναμικό κορίτσι και διαθέτει πολύ χιούμορ, υποστήριξε στην «Espresso» πως «τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δεν επαρκούν ούτε για το ένα νύχι του ποδιού, όμως δεν το βάζω κάτω, θα δουλέψω για να πάρω το τεχνητό πόδι με δικά μου χρήματα».

Α. Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα