Σκότωσε αδελφικό φίλο του!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣκότωσε αδελφικό φίλο του!Τρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 17:23

Θύμα ενός τραγικού παιχνιδιού της μοίρας έπεσε 39χρονος οπλοπώλης στη Λαμία, που βρήκε τον θάνατο από το χέρι του αδελφικού του φίλου! Ο 45χρονος γιατρός, με τον οποίο ήταν φίλοι τα τελευταία 20 χρόνια, πήγε να του παραδώσει το πιστόλι του, αλλά ξαφνικά εκπυρσοκρότησε, καθώς το είχε ξεχάσει γεμισμένο.
Κανείς στην τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη το κακό. Ο γιατρός Γ.Μ. θα έφευγε χθες το πρωί για την Αθήνα,

όπου είχε τρία προγραμματισμένα χειρουργεία. Ομως πριν ξεκινήσει πέρασε από το μαγαζί με είδη κυνηγιού και αλιείας που διατηρούσε ο άτυχος 39χρονος Κώστας Βεράκης, πατέρας ενός παιδιού, για να του αφήσει το όπλο του ώσπου να ανανεωθεί η άδειά του, η οποία είχε λήξει.


Ο εκκωφαντικός κρότος του πυροβολισμού ακούστηκε τη στιγμή που ο γιατρός επιχειρούσε να βάλει το όπλο στη θήκη και η σφαίρα βρήκε κατάστηθα τον άτυχο οπλοπώλη! Ασπρος σαν το πανί, ο 45χρονος είδε τον φίλο του να σωριάζεται στο δάπεδο μέσα στα αίματα! Αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ηταν όμως αργά για τον 39χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μόλις διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ο Γ.Μ. συνελήφθη και αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, απολογήθηκε στον ανακριτή. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
«Σκότωσα τον αδελφό μου, σκότωσα τον αδερφό μου» έλεγε και ξανάλεγε συντετριμμένος, κρατώντας το κεφάλι του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στην κατάθεσή του ο 45χρονος ανέφερε:

Η σφαίρα

«Μου έδωσε ένα σπρέι για να ρίξω στο πιστόλι μου. Στη συνέχεια άδειασα τον γεμιστήρα, χωρίς να μου περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να υπάρχει σφαίρα στη θαλάμη. Ο φίλος μου καθόταν σε ένα μικρό τραπεζάκι κι εγώ ακριβώς απέναντί του όρθιος. Προσπάθησα να βάλω το όπλο στη θήκη του για να του το δώσω. Εκείνη τη στιγμή ο Κώστας άπλωσε το χέρι του για να το πάρει και πάνω εκεί έγινε το κακό.
»Αρχισα να φωνάζω ζητώντας βοήθεια, ενώ έκανα τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις στον Κώστα, μαζί με τη γυναίκα του που ακούγοντας τα ουρλιαχτά κατέβηκε αμέσως από τον πάνω όροφο, όπου βρίσκεται το σπίτι της πεθεράς της. Της ζήτησα να καλέσει επειγόντως το ΕΚΑΒ κι εγώ με εκείνη ακολουθήσαμε το ασθενοφόρο».

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα