Μπουρλότο

ΚΟΣΜΟΣΜπουρλότοΠέμπτη, Οκτώβριος 25, 2018 - 18:31

❱❱ Εκανε το σπίτι του στάχτη και μπούρμπερη για να μην το πάρει η πρώην σύζυγός του

Ενας 66χρονος Βρετανός προτίμησε να κάνει το σπίτι του στάχτη και μπούρμπερη παρά να το αφήσει στην πρώην σύζυγό του, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και των δύο.

Ο 66χρονος Ιαν Κλόους ζούσε στον επάνω όροφο της διπλοκατοικίας που μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του Ελέιν, στο Ντόρσετ, μετά τον χωρισμό τους πριν από δύο χρόνια. Το ζευγάρι βρισκόταν εδώ και καιρό στα δικαστήρια σχετικά με το μοίρασμα της κοινής περιουσίας του, μέχρι που εκείνη κέρδισε το

δικαίωμα της ιδιοκτησίας ολόκληρου του οικήματος.

Σύμφωνα με τον γείτονά τους Στιβ Πέρτον, ο Κλόους επρόκειτο να εκδιωχθεί από το σπίτι την ημέρα της πυρκαγιάς. «Μοιάζει με σύμπτωση, αλλά την ημέρα που επρόκειτο να του γίνει έξωση το σπίτι ανατινάχτηκε» ανέφερε στη «Sun».

Η έκρηξη σημειώθηκε όταν και οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα και στη συνέχεια συνελήφθη με την κατηγορία του εμπρησμού και της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην συζύγου του, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. Από την έκρηξη κατέρρευσε ο πρώτος όροφος της οικίας των Κλόους και σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στο ισόγειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα