Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/10

Ο Οκτώβρης σε λίγο θα μας αποχαιρετήσει και το κρύο θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του. Αυτό σημαίνει πως από εδώ και στο εξής πρέπει να οργανώσετε την χειμερινή σας γκαρνταρόμπα και να επιλέγετε σωστά κομμάτια ώστε να είσαι πάντα ζεστή και όχι εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες.

Ένα ρούχο -κλειδί που σου προτείνουμε να το αποκτήσεις είναι το κλασικό ζιβάγκο, ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα με μεγάλη ιστορία και διάσημες φανατικές οπαδούς, όπως η Audrey Hepburn,

η Jackie Kennedy Onassis και η Marilyn Monroe, χωρίς να χάνουν στιγμή την θηλυκότητά τους.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα γαλάζιο μακρυμάντικο ζιβάγκο με διακοσμητικά χρυσά κουμπιά στο μανίκι, μαζί με με μια σουέντ μίνι χακί φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ένα ζευγάρι σουέντ χακί μπότες, μυτερές με χοντρό τακούνι, σε 3/4 ύψος, από την Mark Milan.

Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές το Machinist Ignite Highlighting Duo της Nyx που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και highlighter, τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell και στα χείλη το κραγιόν Nude Reality της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και σας δείχνουμε τρόπους για να φορέσετε και εσείς το ζιβάγκο σας.

Ποιος από όλους σας αρέσει περισσότερο και θα τον υιοθετήσετε; Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και απαντήστε στην ερώτησή μας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/10

Keywords
Τυχαία Θέματα