Η καυστική απάντηση του Παπανώτα στη Χρηστίδου: “Έγινε για εμπορικούς λόγους”

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη έξοδο της έκανε δηλώσεις στο Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας, αλλά και άλλα μέλη της εκπομπής, σχολίασαν την αλλαγή στην εμφάνιση της. Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από τα όσα ειπώθηκαν και απάντησε μέσω των social media.

Την ίδια κίνηση έκανε και ο σύζυγος

της, Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος επέλεξε να γράψει στο Instagram, προφανώς αναφερόμενος στον Δημήτρη Παπανώτα: «Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους»!

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή “Τι λέει;” με την Ελένη Τσολάκη και έδωσε τη δική του απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου. «Για εμπορικούς λόγους το έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος σε αυτά και είναι μια τακτική που ακολουθούσαμε στον ΑΝΤ1, ότι κάθε φορά που είχαμε πρεμιέρα έπρεπε να κάνουμε και ένα σκανδαλάκι. Το πιστεύω απόλυτα. Από τον Παύλο δεν το περίμενα αυτό. Γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του ’90.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους»να μας πει ποιους εννοείς για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείται συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα. Η λέξη «πρόστυχο» κυρία Χρηστίδου μου σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Αν θέλετε δείτε τι σημαίνει, την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε να είναι σωστό και σοβαρό.», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή “Για την παρέα” με τον Νίκο Μουτσινά, καλεσμένος ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος τόνισε: «Η ομάδα εκεί στο Happy Day πήγε να κάνει προφανώς λίγη πλάκα. Γιατί δεν ήταν μόνο ο Δημήτρης Παπανώτας, ήταν όλη η ομάδα. Εμένα με ενόχλησε το θέμα ότι κάποιος χλεύαζε την γυναίκα μου και αυτό δεν το επιτρέπω, έτσι κι αλλιώς και οφείλω να πάρω θέση σε αυτό το πράγμα και κατά δεύτερον, με ενοχλεί πολύ το μήνυμα πίσω από αυτό και ως θεατής και ως γονιός και ως άνθρωπος που συναναστρέφεται με νέους αρκετά. Με ενοχλεί να περνάει ένα μήνυμα, από ανθρώπους που καλώς ή κακώς, έχουν ένα βήμα ενός προτύπου που εγώ διαφωνώ πάρα πολύ και σαν μήνυμα και σαν αξία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το βίντεο του Δημήτρη Παπανώτα πολύ πριν όσα ειπώθηκαν για τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα