Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ροκ καβαλάρης με στιλ

SHOWBIZΔημήτρης Αργυρόπουλος: Ροκ καβαλάρης με στιλΠέμπτη, Οκτώβριος 25, 2018 - 17:43

❱❱ Βόλτα στο Κολωνάκι για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την επιχειρηματία σύντροφό του Χριστιάνα Μοίρα

Easy rider ο ερωτευμένος Δημήτρης Αργυρόπουλος! Ο κριτής του «Μy style rocks» και πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου βγήκε βόλτα με τη μοτοσικλέτα του στο Κολωνάκι, όπου και τον εντόπισε ο φακός της «Espresso», και δεν ήταν μόνος! Δίπλα του είχε τη σύντροφό του και γνωστή επιχειρηματία

Χριστιάνα Μοίρα. Μάλιστα, ως γνήσιος τζέντλεμαν, της παραχώρησε το κράνος του για να είναι ασφαλής!

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα έχει ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, είναι μητέρα τριών παιδιών και με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της στα βόρεια προάστια.



Με μεταπτυχιακό στο marketing και συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, η Χριστιάνα επέστρεψε στην Ελλάδα, ύστερα από έξι χρόνια διαμονής στο Λονδίνο, ως συνιδιοκτήτρια της αλυσίδας ασιατικών εστιατορίων Square Sushi. Παράλληλα δημιουργεί κατά παραγγελία έργα τέχνης που φέρουν την υπογραφή της και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει με επιτυχία δουλειές της σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής.

Στο μεταξύ ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση σπιτιών, ενώ αναλαμβάνει και home staging οικιών για πώληση ή ενοικίαση!
Μετά την τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα του Δημήτρη Αργυρόπουλου, το ζευγάρι δεν ξεφεύγει πλέον από τα φλας των παπαράτσι, όπως συνέβη πρόσφατα με την παρουσία τους στο φιλανθρωπικό event Taste the Fashion - The 6 Senses.

Keywords
Τυχαία Θέματα