Αναλύσεις Αγώνων 07/12/12 | Ολλανδία Eerste Eredivisie

14:51 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
Συνεχίζει την προέλαση του ο ''Αίαντας''235. ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ (19:45)
Γήπεδο: ‘’Mandemakers Stadion’’
Διαιτητής: E. Braamhaar
ΠροΪστορία: 5-3-7

ΒΑΑΛΒΑΪΚ (11η): Η αλήθεια, δεν περίμενε και πολλά από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φέγενορντ και ήξερε εξ αρχής ότι το έργο της ήταν πολύ δύσκολο. Σταθερά βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στους δύο εναπομείναντες αγώνες για το 2012 εκεί, όταν και εκτός από τη Ναϊμέγκεν, θα υποδεχθεί τη Βααλβάικ. Τα δύσκολα την περιμένουν την επόμενη αγωνιστική, όταν και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωτοπόρο

Φίτεσε.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 στην έδρα της Φέγενορντ, γλίτωσε από μεγαλύτερο σκορ από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο γκολ το δέχθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ μέχρι το 57’, διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ. Η μοναδική καλή της στιγμής στην αναμέτρηση ήρθε στο 80’. «Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα», σχολίασε ο Κούμαν.

Στατιστικό: Στο N/G τα 3/4 τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (1): Παραμένει εκτός ο Βραζιλιάνος στόπερ Ράμος (ΑΜ 4/0).

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ (7η): Τελικά, δεν της έκανε τόσο καλό η νίκη με την Ουτρέχτη, καθώς μπήκε πιο χαλαρή στον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της και το πλήρωσε. Βαθμολογικά πάντως δεν είχε απώλειες και παραμένει στις θέσεις των πλέι οφ, έχοντας χτίσει και μια σχετική διαφορά ασφαλείας από την 9η θέση, της τάξης των 4 βαθμών.

Εξέτισε και επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές ο σημαντικός μέσος Κόολβεϊκ (ΜΕ 13/4).

Προηγούμενο ματς: Στο 1-1 έμεινε εντός έδρας με τη Μπρέντα. Καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο τέλος. Κακή στο πρώτο ημίχρονο, είχε όμως σπουδαία φάση να προηγηθεί, με πέναλτι από τον Πλατιέ. Πίσω στο σκορ από το 59’ και το γκολ του Λούρλονγκ, ο Πλατιέ πάντως μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 82’ και να σώσει το βαθμό.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα 5/6 τελευταία της εκτός έδρας.

Απουσίες (2): Πάντα εκτός ο Τσμοβς (ΑΜ 11/1) και ο χαφ Σνο (ΜΕ 7/2).

236. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΒΙΛΕΜ (20:45)

Γήπεδο: ‘’AFAS Stadion’’
Διαιτητής: E. Janssen
Προϊστορία: 9-4-1

ΑΛΚΜΑΑΡ (12η): Τραγική συνεχίζει να είναι η πορεία της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα, που συμπλήρωσε 5 αγώνες μακριά από τη νίκη, με την τελευταία να είναι στα τέλη Οκτώβρη, το εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Φίτεσε. Η τύχη της έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη, ενώ ο Φερμπέικ ψάχνει να βρει καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. «Χρειαζόμαστε μια νίκη ψυχολογίας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τελειώνουμε τις φάσεις», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΖ, που ξέρει ότι με το νεανικό του ρόστερ, τα πράγματα θα είναι δύσκολα μέχρι το τέλος.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 στην έδρα της Ουτρέχτης, με την εμφάνιση της να μην είναι κακή. Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με το καλημέρα στην επανάληψη με τον Κόγκελ. Άμεσα και 2 λεπτά αργότερα η Ρέιτζνεν ισοφάρισε για την ΑΖ, αλλά το γκολ της ή

Keywords
Τυχαία Θέματα