Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Γαλλία Championnat

14:51 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
«Χώρισαν» Λιλ και Λαντρό, με απουσίες Μονπελιέ και ΣοσόΣτο χθεσινό ματς: Τουλούζ – Μπαστιά 0-0.219. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΕΒΙΑΝ (18:00)

*Τρεις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες και η Παρί είναι αήττητη, με δύο νίκες εντός και μία ισοπαλία εκτός έδρας.

Γήπεδο: «Parc des Princes»
Προϊστορία: 2-0-0.

ΠΑΡΙ (4η): Στην Ευρώπη ολοκλήρωσε την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας

στην πρώτη θέση του γκρουπ της και το ζητούμενο τώρα για αυτήν είναι να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό και εντός των συνόρων. Στο Πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και στα υπόλοιπα τέσσερα μετρά μία ισοπαλία και τρεις ήττες, η πιο πρόσφατη από τις οποίες ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νις (2-1). Επιστρέφουν σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Σαμπιονά ο βασικός κίπερ Σιρίγκου (13/0) και οι Τιάγκο Μότα (ΜΕ 4/0), Γκαμέιρο (ΕΠ 10/3).

Προηγούμενο ματς: Την Τρίτη (4/12) υποδέχθηκε τη Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε τη νίκη με 2-1. Ο Τιάγκο Σίλβα την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 29’, τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λαβέτσι στο 61’.

Στατιστικό: G/G τα 4/5 τελευταία ματς της Παρί Σεν Ζερμέν στο Πρωτάθλημα.

Απουσίες (4): Τιμωρημένοι οι Βεράτι (ΜΕ 12/0) και Ματουιντί (ΜΕ 15/2), εκτός και οι Νενέ (ΜΕ 9/1), Σισοκό (ΜΕ 3/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Σιρίγκου – Ζαλέ, Τ. Σίλβα, Σακό, Μάξουελ – Λαβέτσι, Σαντόμ, Τ. Μότα, Παστόρε – Μενέζ, Ιμπραΐμοβιτς.

*Τέσσερα ακριβώς γκολ έχουν σημειωθεί και στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια.
ΕΒΙΑΝ (17η): Η εντός έδρας ισοπαλία με τη Νανσί την προηγούμενη αγωνιστική σίγουρα δεν την άφησε ικανοποιημένη, καθώς ήθελε να πάρει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς. Ωστόσο, παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα θα παραταχθεί χωρίς άγχος με στόχο να κάνει την έκπληξη. Μακριά από την έδρα της έχει εξαιρετική παρουσία, καθώς κέρδισε στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες «εξόδους» της. Εξέτισε και επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Σορλέν (ΜΕ 13/0).

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε τη Νανσί, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκε στο 44’ με τον Τζα Τζετζέ, αλλά πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του β’ μέρους ισοφαρίστηκε και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

Στατιστικό: G/G τα 4/5 τελευταία ματς της Εβιάν.

Απουσίες (5): Τραυματίες οι Εμαντί (ΜΕ 2/0), Μενσά (ΑΜ 6/0), Καμπόν (ΜΕ 6/0), Ερέ (ΑΜ 5/0) και Ανγκουλά (ΑΜ 13/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Λακέ – Τζα Τζετζέ, Μονγκονού, Κονέ, Λακούρ – Βας, Σορλέν, Ραμπιού, Μπαρμπόσα – Κελιφά, Σαγκμπό.

242. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΑΖΑΞΙΟ (21:00)

*Νικήτρια η Μονπελιέ στα 6/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

Γήπεδο: «Stade de la Mosson»
Προϊστορία: 6-0-3.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ (13η): Έδωσε το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της για φέτος την Τρίτη κόντρα στην Άρσεναλ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και πλέον στρέφει αποκλειστι

Keywords
Τυχαία Θέματα