Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Γερμανία Bundesliga

14:11 8/12/2012 - Πηγή: TNSite


141. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (16:30)

*Βαυαρικό ντέρμπι χωρίς αντιπαλότητα.

*Μόλις μία νίκη μετά από 15 αγωνιστικές έχει η Άουγκσμπουργκ.

Γήπεδο: ‘’SGL Arena’’

Διαιτητής: J. Drees

Προϊστορία: 0-0-1

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (17η): Παρότι δεν έχασε για δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας στη σειρά, δεν κέρδισε κιόλας, παίρνοντας και τις δύο φορές προβάδισμα στο σκορ. Έτσι, η Άουγκσμπουργκ παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Η διοίκηση της ομάδας στηρίζει τον Βάιντσιρλ, αλλά οι πρώτες φήμες για επαφές με προπονητές έκαναν την εμφάνιση τους και αναμένεται στη διάρκεια της διακοπής να δρομολογηθούν εξελίξεις. «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, πάμε να κοντράρουμε τη Μπάγερν» δηλώνει ο Βάιντσιρλ.

Προηγούμενο ματς: Στο 1-1 έμεινε εντός έδρας με τη Φράιμπουργκ. Μπροστά στο σκορ από το 9’ με τον Βέρνερ, αλλά στο 29’ δέχθηκε την ισοφάριση από τον Σμιντ. Είχε τα ηνία της αναμέτρησης στην επανάληψη, αλλά δημιούργησε μόλις 3 ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στατιστικό: Στο G/G και τα 5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (4): Νεώτερο πρόβλημα ο αριστερός μπακ Οστρτσόλεκ (ΑΜ 10/0). Παραμένουν εκτός ο κίπερ Γεντς (ΤΕ 5/0) και οι μπακ Φερχάεγκ (ΑΜ 8/0), Ράινχαρντ (ΑΜ 4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Αμσίφ – Σανκό, Κλάβαν, Ντε Γιονγκ, Φογκτ – Κάλσεν-Μπράγκεν, Μπάιερ – Πετρζέλα, Κόο, Βέρνερ – Μέλντερς.

*Οι 8 από τις 9 ήττες της Άουγκσμπουργκ ήρθαν με διαφορά ακριβώς 2 γκολ. Και οι 12 νίκες της Μπάγερν ήρθαν με 2 γκολ και πάνω!

ΜΠΑΓΕΡΝ (1η): Μπορεί να βρισκόμαστε μία αγωνιστική πριν ανακηρυχθεί και τυπικά πρωταθλήτρια χειμώνα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά όμως, ότι η Μπάγερν έχει τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση τίτλος. Και αυτό γιατί βρίσκεται ήδη στο +11 από τη μεγάλη της αντίπαλο Ντόρτμουντ, που είχε αμφισβητήσει για τα καλά την πρωτοκαθεδρία της τα δύο τελευταία χρόνια.

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της η φετινή Μπάγερν, που μετρά μετά από 15 αγωνιστικές, 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή εντός έδρας από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ούτε λόγος ότι είναι πρώτη σε όλες τις στατιστικές υπηρεσίες, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 41 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με μόλις 6 παθητικό. Δεν έχει αφήσει περιθώριο αντίδρασης σε κανένα από τους αντιπάλους της και χαρακτηριστικό είναι ότι και οι 12 νίκες της ήρθαν με διαφορά 2 γκολ και πάνω.

Προηγούμενο ματς: Σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο του Champions League, κερδίζοντας με 4-1 τη Μπάτε Μπορίσοφ. 1-0 στο 22’ από τον Γκόμεζ, ενώ από το 50’ έπαιζε με 10 παίκτες. Αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Μίλερ στο 54’, για να έρθει το 3-0 στο 65’ με τον Σακίρι και να φτάσει στο 4-0 με τον Αλάμπα στο 83’. Απλά δέχθηκε τη μείωση στο τελικό σκορ στο 89’.

Στο πρωτάθλημα, στο 1-1 έμεινε στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ, γεγονός που δεν την ικανοποίησε, παρά τη διατήρηση του +11, καθώς ήθελε να σπάσει τη μικρή αρνητική παράδοση που έχει δημιουργήσει με

Keywords
Τυχαία Θέματα