Facebook και ζώδια

13:53 8/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Χωρίς καμία απολύτως συμβουλή από αστρολόγους, παρά μόνο με στατιστική παρατήρηση ανάμεσα στους διαδικτυακούς (και πραγματικούς…) φίλους μου στο φατσοτέφτερο, αποφάσισα να γράψω πώς διαλέγουν την φωτογραφία προφίλ του το κάθε ζώδιο.

Λοιπόόόόόόόν…

Κριός

Δεν είναι και πολύ fan του facebook ο Κριός. Θα βάλει ως εικόνα προφίλ ένα ζωάκι ή κάτι αστείο ή το κόμμα που στηρίζει, ρε αδερφέ, και θα το αφήσει εκεί για αρκετό καιρό, χωρίς να το αλλάξει.

Δεν θα ανεβάσει δική του φωτογραφία και αν το κάνει, θα βάλει μια που θα είναι με την παρέα του. Γενικά πάντως δεν ασχολείται και πολύ, προτιμά τις συναντήσεις με τους πραγματικούς του φίλους, παρά την άσκοπη κουβεντούλα με τους διαδικτυακούς! Βέβαια, αν μπει ον λάιν στο τσατ δεν τελειώνει ποτέ… Είναι από εκείνους τους εκνευριστικούς!

Ταύρος

Ο Ταύρος θα αναρτήσει την πιο όμορφη φωτογραφία που έχει και θα την αφήσει εκεί για πάντα ή μάλλον μέχρι την επόμενη τρομερά ερωτεύσιμη φωτογραφία του. Επειδή το facebook  είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσει την ώρα του, μαθαίνοντας τα νέα των φιλικών του ατόμων κι επειδή του αρέσει και το κους-κους μέσω internet και γενικά το διασκεδάζει, ανεβάζοντας τραγούδια στο προφίλ του, αστεία βίντεο ή αποσπάσματα από τα αγαπημένα του βιβλία, ο Ταύρος δεν ξεκολλάει. Εκτός του ότι παίρνει τηλέφωνα ή πάει για καφέ και συζητάει τι έγινε με κάποιον στο facebook.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος διαθέτει έντονο χιούμορ σαν άτομο κι έτσι δεν θα διστάσει να βάλει μια αστεία φωτογραφία του, διακωμωδώντας τον εαυτό του. Φυσικά δεν θα την αφήσει και για πολύ καιρό, θα τη βαρεθεί σύντομα και θα ανεβάσει μια άλλη, εξίσου αστεία. Δεν διστάζει να δείξει μια τσαλακωμένη εικόνα του εαυτού του.  Του αρέσει να δείχνει την πραγματική του εμφάνιση κι όχι μια βελτιωμένη φωτογραφία, που δε θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από την άλλη, υπάρχουν και κάποιοι Δίδυμοι οι οποίοι ενώ τα πάνε καλά με το χιούμορ θεωρούν το facebook κάτι σαν τα καλλιστεία του Αντέννα και έχουν άπειρες φωτογραφίες του εαυτού τους με διαφορετικό συνολάκι κάθε μέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους Υδροχόους φυσικά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα προσέξει πολύ τη φωτογραφία που θα αναρτήσει στο προφίλ του. Μπορεί να κάνει μέρες για να αποφασίσει ποια είναι η κατάλληλη και ποια θα αποσπάσει τα περισσότερα θετικά σχόλια από τους φίλους του, γιατί αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός του. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να επιλέξει μια από την παιδική του ηλικία ή παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα μόνο και μόνο ώστε να αυξήσει τα σχόλια της φωτογραφίας του, αφού θα συμμετέχουν οι παλιοί του συμμαθητές, τα ξαδέρφια του από το χωριό, ο παιδικός του έρωτας, η δασκάλα που είχε στο Γυμνάσιο και δεν τον αναγνώρισε κλπ κλπ.  Κουραστικός τύπος γενικά ο Καρκίνος… απαπαπαπα!

Λέων

Με μια φωτογραφία που θα αναδεικνύει την αρχοντιά και τη μεγαλοπρέπειά του θα θελήσει ο Λέοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις (η αρχοντιά και η μεγαλοπρέπεια είναι πολύ ευγενικός τρόπος για να εκφράσει κανείς

Keywords
Τυχαία Θέματα