Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Ισπανία Primera Division

14:51 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
Ντεμπούτο για Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Βαλένθια* Στο χθεσινό ματς: Εσπανιόλ – Σεβίλλη 2-2.197. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΕΤΑΦΕ (17:00)

Γήπεδο: «Anoeta»
Προϊστορία: 1-4-0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ (9η): Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται στο «Ανοέτα» τη Χετάφε, επιζητώντας τη διεύρυνση του αήττητου σερί των τελευταίων πέντε αγώνων της (ο ένας για το Κύπελλο), στους οποίους μετρά

3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι Βάσκοι βρίσκονται στην 9η θέση του πίνακα με 20 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι μέσοι Ιλαραμέντι και Θουρουτούθα. Κανονικά διαθέσιμοι ο αμυντικός Χοσέ Άνχελ και ο επιθετικός Ιφράν.

Προηγούμενο ματς: Με το επιβλητικό (και μη αναμενόμενο) 2-5 έφυγε η Σοσιεδάδ από την έδρα της Βαλένθια το περασμένο Σάββατο. Δέχθηκε πρώτη γκολ στο 2ο λεπτό, όμως «απάντησε» με τρία τέρματα (44’ Ντε Λα Μπέλα, 57’ Μίκελ Γκονζάλεθ, 64 Ιφράν). Η Βαλένθια μείωσε σε 2-3 στο 73’, με τους Αχιρέτσε (83’) και Βέλα (91’ πέν.) να διαμορφώνουν το τελικό σκορ. Η Βαλένθια αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 41ο λεπτό.

Στατιστικό: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3/4 Over 3,5 και από 2/2 G/G (το ένα για Κύπελλο).

Απουσίες (4): Τραυματίες οι Ελουστόντο (ΜΕ 2/0), Μπεργκάρα (ΜΕ 11/0) και Κανταμούρο (ΑΜ 1/0). Τιμωρημένος ο Βέλα (ΕΠ 14/6).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μπράβο – Ντε Λα Μπέλα, Ι. Μαρτίνεθ, Μ. Γκονζάλεθ, Κ. Μαρτίνεθ – Ιλαραμέντι, Πάρντο – Γκρίζμαν, Θουρουτούθα, Πριέτο – Αχιρέτσε.

ΧΕΤΑΦΕ (6η): Σε πολύ καλό «φεγγάρι» βρίσκεται και η Χετάφε, η οποία προέρχεται από ένα θετικότατο σερί 3 νικών και μίας ισοπαλίας (για το Κύπελλο). Οι Μαδριλένοι έχουν κερδίσει το θαυμασμό όλων με τη συνολική φετινή πορεία τους, καθώς καταφέρνουν να βρίσκονται στην 6η θέση του πίνακα με 22 βαθμούς, με αποτέλεσμα να δικαιούνται να ονειρεύονται την Ευρώπη. Επιστρέφουν από τραυματισμό οι μέσοι Γκαβιλάν και Μίτσελ.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο η Χετάφε επικράτησε της Μάλαγα με 1-0. Σκόρερ ο Λόπο στο 57ο λεπτό.

Στατιστικό: Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 4/5 NG και Under 2,5 (το ένα για Κύπελλο).

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Ράφα Λόπεθ (ΑΜ 6/0) και Κολούνγκα (ΕΠ 8/0). Τιμωρημένος ο Ντιέγκο Κάστρο (ΜΕ 13/3).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μογιά – Μανέ, Αλέξις, Λόπο, Βαλέρα – Λάσεν, Τόρες – Λαφίτα, Μπαράδα, Πέδρο Λεόν – Άλβαρο.

221. ΜΑΛΑΓΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ (19:00)

Γήπεδο: «La Rosaleda»
Προϊστορία: 1-0-0

ΜΑΛΑΓΑ (5η): Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει σήμερα η Μάλαγα, κόντρα σε ένα βατό αντίπαλο, όπως είναι η Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια τους (2 ήττες και 1 ισοπαλία), τα οποία είναι για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Βέβαια, τόσο η εντός έδρας ήττα από την Καθερένιο για το Κύπελλο, όσο και η μεσοβδόμαδη ισοπαλία με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν «αναίμακτες», καθώς δεν ανέκοψαν την παρουσία των «μαλαγκένιος» στις δύο διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν μαζέψει 22 βαθμούς μέχρι στιγμής, ισοβαθμώντας

Keywords
Τυχαία Θέματα