Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Αγγλία Conferance

14:51 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
Κόνφερενς: Περιμένουν "στραβοπάτημα" της Νιούπορτ Κάουντι185. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ (17:00)

Γήπεδο: "Blundell Park"
Προϊστορία: 1-4-2

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (2η): "Γκρεμίστηκε" από την κορυφή της βαθμολογίας την περασμένη αγωνιστική η Γκρίμσμπι, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες των Πολ Χαρστ και Ρομπ Σκοτ δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και έτσι πλέον είναι αναγκασμένοι να περιμένουν "στραβοπάτημα" της Νιούπορτ Κάουντι, η οποία προπορεύεται με δύο βαθμούς διαφορά και έχει και έναν αγώνα λιγότερο, προκειμένου να επανέλθουν στην κορυφή. Αναμένονται ορισμένες αλλαγές

από το προπονητικό δίδυμο της Γκρίμσμπι, καθώς διακρίνει ότι ορισμένοι παίκτες ίσως να χρειάζονται "ανάσες".

Προηγούμενο ματς: Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Μάρσαλ μόλις στο 3', η Γκρίμσμπι "χάρισε" το βαθμό της ισοπαλίας στην Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ, η οποία ισοφάρισε στο 42' με τον Γκόντεν.

Στατιστικό: 4/5 εντός έδρας N/G μετράει στα τελευταία παιχνίδια η Γκρίμσμπι.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ (11η): Σταμάτησε το αήττητο σερί της Τάμγουορθ την περασμένη αγωνιστική, καθώς ήρθε η εντός έδρας ήττα από τη φορμαρισμένη Κιντερμίνστερ και επανήλθε ο προβληματισμός στις τάξεις της. Η ομάδα του Μάρκους Λόου βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από τα πλέι οφ ανόδου και πέντε βαθμούς επάνω από τη "ζώνη" του υποβιβασμού, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό, οι επόμενες αγώνες αναμένεται να καθορίσουν ποιος θα είναι ο στόχος της φετινής σεζόν. Τεράστια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λόου στην αμυντική γραμμή, καθώς τραυματίστηκαν οι Τέιτ και Μπάροου στον αγώνα με την Κιντερμίνστερ, ενώ στα "πιτς" βρίσκεται ακόμη και ο Μάρσαλ.

Προηγούμενο ματς: Στο 90' έχασε το βαθμό της ισοπαλίας η Τάμγουορθ, καθώς ένα γκολ του Ρόου χάρισε στην Κιντερμίνστερ το "διπλό".

Στατιστικό: Από 4/5 εκτός έδρας G/G προέρχεται η Τάμγουορθ.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Τέιτ (ΑΜ 19/0), Μπάροου (ΑΜ 19/2) και Μάρσαλ (ΑΜ 17/1).

186. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΣΤΟΚΠΟΡΤ (17:00)

Γήπεδο: "Kingfield Stadium"
Προϊστορία: 1-0-0

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ (14η): Αλλοπρόσαλλες είναι οι εμφανίσεις της Γουόκινγκ το τελευταίο διάστημα, συμπεριφορά που εύκολα διαπιστώνεται από τα αποτελέσματα. Το 7-0 επί της Φάρνμποροου για το FA Trophy ακολούθησε ο διασυρμός 7-0 από τη Χάιντ για το πρωτάθλημα και έπειτα ήρθε ο θρίαμβος 2-0 μέσα στην έδρα της Λίνκολν. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Γουόκινγκ είναι μια ομάδα απ' την οποία μπορείς να τα περιμένεις όλα, ακόμη και σε αναμετρήσεις με τον πιο αδύναμο αντίπαλο της κατηγορίας. Δύο επιστροφές για τον προπονητή Γκάρι Χιλ, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Τζόνσον (ΜΕ 20/1) και Νάτερ (ΜΕ 2/0), ωστόσο μάλλον δε θα θελήσει να αλλάξει την ενδεκάδα που πήρε το "διπλό" στη Λίνκολν.

Προηγούμενο ματς: Χαρακτήρα και προσωπικότητα ως ομάδα έδειξε η Γουόκιγκ, η οποία μετά την εφτάρα από τη Χάιντ, νίκησε εκτός έδρας 2-0 τη Λίνκολν χάρη στα τέρματα των Μπέτσι (6', πέναλτι) και Μπαμπ (67').

Στατιστικό: 9/10 Over 2,5

Keywords
Τυχαία Θέματα