Χαιρέτα μου τον Πλατανιά-Νικητής ο Εργοτέλης με 3-1

Μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Εργοτέλης σκόραρε δύο φορές και "καθάρισε" τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο (3-1). Τρίτη νίκη για τους "κιτρινόμαυρους" στο πρωτάθλημα, επτά παιχνίδια χωρίς νίκη οι Χανιώτες που ζήλεψαν το τίτλο που κατείχε μέχρι σήμερα ο…Άρης.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η πρώτη φάση του αγώνα ήταν το γκολ του Εργοτέλη στο 36ο λεπτό. Μέχρι τότε το μόνο που αξίζει αναφοράς ήταν το σουτ του Κάταϊ στο 28' το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου.

Το ματς όπως γράφει το contra.gr

ουσιαστικά απέκτησε ενδιαφέρον στο 36ο λεπτό με το γκολ του Διαμαντάκου. Πόσο μάλλον στο 40' όταν ο Πελέ με φοβερό σουτ έριξε στο καναβάτσο τον Πλατανιά και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Εργοτέλη.

Την ώρα που ο Πλατανιάς βρέθηκε -κόντρα στη ροή του αγώνα- πίσω στο σκορ με δύο γκολ και μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να κάνει ένα καλό ξεκίνημα για να ανατρέψει τα δεδομένα, ήρθε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων που έδωσε τέλος στη... σεμνή τελετή.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό του β' μέρους ο Ρομάνο βρέθηκε σε θέση βολής και δεν λάθεψε, γράφοντας από κοντά το 3-0 που "σκότωνε" τα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων. Το γκολ του Τόρες στο 66ο λεπτό ήταν απλώς μία "αναφορά" για να γραφτεί το τελικό 3-1 σε μία αναμέτρηση της... απόλυτης ευστοχίας.

Στα τελευταία λεπτά και με τον αγώνα να έχει ανοίξει, ο Εργοτέλης δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην τελική επικράτηση.

MVP: Ο Μπαντιμπανγκά δεν σκόραρε, ήταν όμως από τους κορυφαίους του γηπέδου ανοίγοντας χώρους και μοιράζοντας ασίστ.

Αδύναμος κρίκος: Κάθε ατού του Πλατανιά αφοπλίστηκε. Δεν τον πήγε και το ματς.

Σχόλιο: Ο αγώνας είναι μαγική εικόνα όσον αφορά στην έκταση του σκορ. Δεν άξιζε για 3-1 ο Πλατανιάς, αλλά στο ποδόσφαιρο μετρά (και) η ευστοχία. Ο Εργοτέλης μαζεύει βαθμούς που θα είναι υπερπολύτιμοι στη συνέχεια. Από αυτούς έχει ανάγκη ο Πλατανιάς.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Τζανακάκης, Καρντόσο, Χαντί, Πελέ (Κοζορώνης 87'), Ρομάνο (Μπουχαλάκης 79'), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (Αναστασάκος 70')

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φαϊσκα, Φερνάντες, Ράφαελ, Τετέ, Αγκιλέρα (Στόλερ 66'), Γουνουλάκης (τόρες 46'), Κατάι (Πόποβιτς 53'), Μπέλιτς, Ναζλίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα