Έρχονται και νέες συλλήψεις βουλευτών της Χ.Α.;

Μετά την προφυλάκιση του αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου, του υπαρχηγού Χρήστου Παππά και του βουλευτή Γιάννη Λαγού, έχει ανοίξει από την αντιτρομοκρατική και τη δικαιοσύνη, νέος κύκλος ερευνών με μυστικές καταθέσεις μαρτύρων, για τη δράση της Χρυσής Αυγής, από τις οποίες προκύπτουν και νέα στοιχεία για συγκεκριμένους βουλευτές.

Οι καταθέσεις δύο

νέων μαρτύρων «δείχνουν» σύμφωνα με πληροφορίες άλλους βουλευτές και αποκαλύπτουν τη δράση, τη δομή της οργάνωσης, αλλά και για τις οικονομικές της δραστηριότητες, οι οποίες όπως φέρεται να λένε, δεν είναι διόλου διαφανείς.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει δύο νέοι βουλευτές, τα ονόματα των οποίων μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί ούτε στις συλλήψεις της περασμένης εβδομάδας ούτε στις έρευνες της αντιτρομοκρατικής που γίνεται με άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν καταθέσεις σε βάρος τους και από τα άτομα που απολογήθηκαν σήμερα στον Άρειο Πάγο αλλά και ανθρώπους που έδωσαν στοιχεία στις Αρχές, και αναφέρονται σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά βίας. Τα νέα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν τη σχέση που έχουν αυτοί οι δύο βουλευτές με την εγκληματική οργάνωση και με τη δομή της Χρυσής Αυγής.

Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των δύο αυτών βουλευτών.

Επανέρχεται στον ανακριτή σημαντικό πρόσωπο στην υπόθεση

Την ίδια ώρα, τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής σηματοδοτεί και η απόφαση σημαντικού πρόσωπου από την ομάδα των κατηγορουμένων να επανέλθει στον ανακριτή την Τρίτη και να απολογηθεί συμπληρωματικά στους ανακριτες Σπυρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα, οι οποίοι με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν νυχθημερόν τη δικαστική έρευνα.

Το πρόσωπο αυτό είναι ο Γιάννης Αγγος που φέρεται να βρισκόταν μέσα στην καφετέρια που ήταν ο Παύλος Φύσσας και να είναι αυτός που ειδοποίησε τους υπόλοιπους να πάνε εκεί τη νύχτα της δολοφονίας. Ο ίδιος ζήτησε να απολογηθει εκ νέου, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και του γενικού γραμματέα του κόμματος οι αστυνομικοί κατάσχεσαν αρκετά αντικείμενα, μεταξύ αυτών και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Οι προσωπικοί υπολογιστές των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη και Παππά εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξουν και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα βρουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μέσα σε αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα