«Πυροσβεστική» διάθεση Φούχτελ και συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών

Είναι αλήθεια ότι οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ο ελληνικός λαός του έχουν σούρει πολλά για το ρόλο του και δεν τον έχουμε αφήσει ήσυχο ούτε για το σωματότυπό του! Αυτήν τη φορά πάντως ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ που θα συναντηθεί την Κυριακή στις 6 το απόγευμα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, φρόντισε πριν, να δείξει τις «πυροσβεστικές»

του διαθέσεις, παραδίδοντας τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών.

Σήμερα λοιπόν ο κ.Φούχτελ παρέδωσε τα οχήματα στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών ενώ προανήγγειλε την αποστολή τεσσάρων ακόμη πυροσβεστικών οχημάτων τα οποία θα ξεκινήσουν το «ταξίδι» τους από τη Γερμανία στην Ελλάδα την ημέρα έναρξης της 4ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, στις 22 Οκτωβρίου στη Νυρεμβέργη.

Η συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών αφορά στην προετοιμασία της Συνέλευσης η οποία θα διεξαχθεί, στις 22 και 23 Οκτωβρίου, στη Νυρεμβέργη.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν κοινά εκπαιδευτικά σεμινάρια πυροσβεστών από την Ελλάδα και τη Γερμανία με σκοπό τη βιώσιμη και γόνιμη ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα