Άδωνις για κυβέρνηση : Ανίκανοι και επικίνδυνοι, πρέπει να φύγουν άμεσα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επιτέθηκε συνολικά στην κυβέρνηση αλλά και ειδικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά «με τον Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε

επενδύσεις θα έρθουν, ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν». Ενώ τόνισε πως την ίδια στιγμή επανέρχονται στον γερμανικό τύπο δημοσιεύματα περί Grexit.

Ενώ αναφερόμενος στην χθεσινή συζήτηση στην Βουλή για την διαπλοκή ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να περιγράψει το όραμα του για μια Ελλάδα μεγάλη, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει την «χυδαιότητα» όπως είπε, για λόγους συσπείρωσης του κομματικού του ακροατηρίου.

Ενώ αναφερόμενος στην χθεσινή δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην βουλή υποστήριξε πως «Ο Μητσοτάκης στη δευτερολογία του σε λίγα λεπτά κατάφερε να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ξέρανε πού να κρυφτούν. «Είναι κύριος ο Μητσοτάκης, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα». κατέληξε.

Το άρθρο Άδωνις για κυβέρνηση : Ανίκανοι και επικίνδυνοι, πρέπει να φύγουν άμεσα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα